Selam arkadaşlar.
Saçma gelebilir ama şunu merak ettim.
Immobilizer olan motorlar vurdurarak çalıştırılabilir mi?
Çalınma riskini öğrenebilmek adına soruyorum.
Gidon kilidini kırıp vitesi boşa alıp bir başka motorlunun desteğiyle bence çalınabilir.
Selam arkadaşlar.
Saçma gelebilir ama şunu merak ettim.
Immobilizer olan motorlar vurdurarak çalıştırılabilir mi?
Çalınma riskini öğrenebilmek adına soruyorum.
Arkadaşlar, hepinize teşekkürler.
Sorum biraz yanlış tarafa doğru gitmiş ama son anda doğru yöne kırmışız direksiyonu.
Benim anahtarım var, aküm de sapasağlam. Vurdurmak gibi bir niyetim hiç olmadı.
Evet, sorum Allah'ın belası bir hırsız immobilizer olan bir motoru çalıştırabilir mi idi.
Vurdurarak çalıştırıp götürebilir mi motoru yani.
Anladığım kadarı ile çalıştıramaz. Ama son cevapta aküsü bitik ise çalıştırabilir de denmiş.
E o zaman bir şekilde akü bağlantısını kesse, vurdurarak çalıştırabilir mi yani?
Evet, çekme yöntemiyle götürebilir bence de. Boşa aldıktan sonra, mekanik olarak buna engel olacak bir şey yok.
Frenler de çalışır, onlar da mekanik.
Ama hep iki motor olmayacaklarını düşünürsek, bir yerde çalıştırması gerekecek
Bunu yapabilir mi?
Dostum yanlış anlamışsınbir hırsız akü dolu veya boş immolu motoru hiçbir şekilde çalıştıramaz , itekleyerek götürür maalesefde böyle yapıyorlar..sende anahtar var tak kontağa akü bitmişse vurdur çalışır.
Benim NC'yi böyle yürüttüler kesin. 4. Levent evden Küçükarmutlu/Baltalimanı tarafına kadar hep aşağı meyil var. Salmışlardır oradan bir yere sokup sökmüşlerdir.
Evet arkadaşlar ben öğreneceğimi öğrendim.
Çalıştıramazlarmış. Güzel.
Ama motoru sürükleyerek götürüp, organ mafyasının eline düşmesi konusu ayrı tabii. İşin o tarafı feci.
Olay yerinden hızlıca uzaklaşmaları gerekiyor sonuçta. Çalıştırıp götürmeleri lazım diye varsaydım.
Aslında boşa almalarını engelleyecek bir şey olsa, bir nebze sorun çözülebilir.