10 bin olsun KLX olsun, alamadim o motoru gittik yine cbr aldik, icimdeki genc crosscu`yu zor zaptetiyorum.
2 zamanli special makinelerle baslamaniza gerek yok bence. Sonra 1000rr`i satip kendini komple daglara ,camura vurursan o zaman olur
Aynen, yaz başı gibi klx almayı düşünüyordum sıfır ama, euro kuru yüzünden şu anda bayağı bir yükselmiş

Korkum da o zaten 2 zamanlıya binersem racingten soğurum diyorum
Ben 2 zamanlı cross kullanıyorum abartısız söylüyorum ilk 3 viteste önü yerde durmuyor. Sadece gaz açınca kalkıyor. Racing kullanmış biri olarak cross daha güzel ve eğlenceli diyebilirim tabi tehlikelide.
Biraz daha ekleme şansın varsa güzel makinalar alabilirsin.
Cross-racing ikisini de kullanan arkadaşlarımın tümü crossu tek geçerim racing yanında hikaye kalır diyor

Geçenlerde arkadaşa a dan z ye ekipman aldık 5 bin lira tuttu, o yüzden ekipman parasından yemek istemiyorum pek.. Teşekkürler
Baktım da piyasadakilere, millet sanki birbiriyle anlaşmış gibi fiyat vermiş ya.. 2. el piyasası da zayıf baya
cross motorlar hakkında bilgim yok o yüzden alakasız olsa da merak ettiğimi sorayım: 3 tane motorun var 4.yü mü arıyorsun yoksa birini satacak mısın? :sunny:
xmax e talip çıkarsa satarım hocam, çıkmazsa 4. olacak nasipse

Aslında 1000rr ı satacaktım fakat içim el vermedi, o kadar temiz ki, bir daha aynı temizlikte bulamama korkusu oluştu bende ve vazgeçtim keratayı satmaktan
İki zamanlı arazide dört zamanlıdan çok daha iyidir ama ömrü kısadır,piyasada temizini bulmak zordur,"temiz" diye satılanların önemli bir kısmı leşten bir tık yukarıdadır.İki zamanlının yakıtı 4 zamanlıya göre çoktur ama Zaten çoğu plakasızdır.Yukarıda bir arkadaş KLX 250 önermiş,hakikaten parasının karşılığını veren motordur.CRF 250 ile karşılaştırıldığında işçilik ve parça kalitesi çok cok üsstündür.
Evet cok haklısınız hocam, gecenlerde kücük bir arastırma yaptık ve dediginiz gibi piyasadakilerin cogu tursu motor. CRF 250 almam zaten, KLX250 olabilir, apachi diye marka vardı o olabilir, indirim yaparlarsa mondial 250 x-treme enduro olabilir
DRZ olmaz da CRF450 ye bakayım, teşekkürler öneriniz için hocam..