Vurdulu kırdılı motor :D

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
Selam arkadaşlar, uzun süredir kafamda cross tarzı bi motor almak var. Şu an için honda 1000rr, tvs jupiter, xmax400 sahibiyim ama hiçbirini tam performans kullanamıyoruz. 1000RR kullanırken, yok birşey olur, yok düşeriz, yok çizeriz vs. düşünceler yüzünden tam zevk alamıyorum. Eski motorum pcx ile dağ yollarında gitmeyi çok seviyordum, üzerindeki o dandik lastiklerle bile altını sürtene kadar yatırıyordum. Bu noktada benim ihtiyacım 250 lik cross tarzı bi motor diye düşünüyorum. Sizin önerileriniz neler? 2 zamanlı mı olsun 4 zamanlı mı? 10 bin lira altında birşey olsun istiyorum. mondialin 250 xtreme enduro iyi birşey gibi ama fiyatı çok geliyor.. Kafa çok karışık :(

10 bin olsun KLX olsun, alamadim o motoru gittik yine cbr aldik, icimdeki genc crosscu`yu zor zaptetiyorum.

2 zamanli special makinelerle baslamaniza gerek yok bence. Sonra 1000rr`i satip kendini komple daglara ,camura vurursan o zaman olur

Ben 2 zamanlı cross kullanıyorum abartısız söylüyorum ilk 3 viteste önü yerde durmuyor. Sadece gaz açınca kalkıyor. Racing kullanmış biri olarak cross daha güzel ve eğlenceli diyebilirim tabi tehlikelide.

Biraz daha ekleme şansın varsa güzel makinalar alabilirsin.

cross motorlar hakkında bilgim yok o yüzden alakasız olsa da merak ettiğimi sorayım: 3 tane motorun var 4.yü mü arıyorsun yoksa birini satacak mısın? :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İki zamanlı arazide dört zamanlıdan çok daha iyidir ama ömrü kısadır,piyasada temizini bulmak zordur,"temiz" diye satılanların önemli bir kısmı leşten bir tık yukarıdadır.İki zamanlının yakıtı 4 zamanlıya göre çoktur ama Zaten çoğu plakasızdır.Yukarıda bir arkadaş KLX 250 önermiş,hakikaten parasının karşılığını veren motordur.CRF 250 ile karşılaştırıldığında işçilik ve parça kalitesi çok cok üsstündür.

Motosikleti
10 bin olsun KLX olsun, alamadim o motoru gittik yine cbr aldik, icimdeki genc crosscu`yu zor zaptetiyorum.

2 zamanli special makinelerle baslamaniza gerek yok bence. Sonra 1000rr`i satip kendini komple daglara ,camura vurursan o zaman olur

Aynen, yaz başı gibi klx almayı düşünüyordum sıfır ama, euro kuru yüzünden şu anda bayağı bir yükselmiş :)
Korkum da o zaten 2 zamanlıya binersem racingten soğurum diyorum:)

Ben 2 zamanlı cross kullanıyorum abartısız söylüyorum ilk 3 viteste önü yerde durmuyor. Sadece gaz açınca kalkıyor. Racing kullanmış biri olarak cross daha güzel ve eğlenceli diyebilirim tabi tehlikelide.

Biraz daha ekleme şansın varsa güzel makinalar alabilirsin.

Cross-racing ikisini de kullanan arkadaşlarımın tümü crossu tek geçerim racing yanında hikaye kalır diyor :)
Geçenlerde arkadaşa a dan z ye ekipman aldık 5 bin lira tuttu, o yüzden ekipman parasından yemek istemiyorum pek.. Teşekkürler :)

Baktım da piyasadakilere, millet sanki birbiriyle anlaşmış gibi fiyat vermiş ya.. 2. el piyasası da zayıf baya :)

cross motorlar hakkında bilgim yok o yüzden alakasız olsa da merak ettiğimi sorayım: 3 tane motorun var 4.yü mü arıyorsun yoksa birini satacak mısın? :sunny:

xmax e talip çıkarsa satarım hocam, çıkmazsa 4. olacak nasipse :)
Aslında 1000rr ı satacaktım fakat içim el vermedi, o kadar temiz ki, bir daha aynı temizlikte bulamama korkusu oluştu bende ve vazgeçtim keratayı satmaktan :)

İki zamanlı arazide dört zamanlıdan çok daha iyidir ama ömrü kısadır,piyasada temizini bulmak zordur,"temiz" diye satılanların önemli bir kısmı leşten bir tık yukarıdadır.İki zamanlının yakıtı 4 zamanlıya göre çoktur ama Zaten çoğu plakasızdır.Yukarıda bir arkadaş KLX 250 önermiş,hakikaten parasının karşılığını veren motordur.CRF 250 ile karşılaştırıldığında işçilik ve parça kalitesi çok cok üsstündür.

Evet cok haklısınız hocam, gecenlerde kücük bir arastırma yaptık ve dediginiz gibi piyasadakilerin cogu tursu motor. CRF 250 almam zaten, KLX250 olabilir, apachi diye marka vardı o olabilir, indirim yaparlarsa mondial 250 x-treme enduro olabilir :)

DRZ 400 yada CRF 450

DRZ olmaz da CRF450 ye bakayım, teşekkürler öneriniz için hocam..

hep yapmak istediğim birşey. hem şehir içi hem dağ bayır.. ama gel gör para para para :)

Bence xt125 en ideal motor kriterleriniz açısından. 5 bin liraya temizini bulursunuz, hem blok olarak da ybr ile aynı motor bloğunu taşıdığından ufak tefek bakımlarla sorunsuz binersiniz.

Motosikleti
klx 250 aklımda :)

hacı 125lik bana gelmez ben 125 olcam yakında zaten kilo 105 :))

Motosikleti
Levent abi hiç kullanmadın mı cross:)
Fena gaza geldim valla şu klx konusunda, binicem üstüne vurucam kırbacı:)))))

Crossla ilgili hic bisi bilmiomusum yazidaki her onerilene hemen bakiorum.. neymiskine bunlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar