- Konu Yazar
Herkese selamlar arkadaslar. Bu araclar hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi. Maddi imkanim kisitli oldugu icin dusuk meblagli arac bakarken volvo s 40'i farkettim. Zaten bu araclarin saglamligina kimse laf soylemez sanirim. 1997-2000 modellere baktim 15-20 bin tl ye araclar var. Fiyatlar cok yuksek degil gibi sahin dogan gibi arabalara bile 10 bin tl istenirken
1.6 motor olanlarin cok tutulmadigini ogrendim kasa agir oldugu icin. 1.8 ve 2.0 motorlarda cokmu yakar bilemedim. 2000 yilindan sonra sirket el degistirmis sanirim acaba arac kaliteside degistimi. Birde bakim masrafi var tabi soylendigi gibi parcalari cokmu pahalidir bu aracin
Ve satisi zor bir arac sanirim ne dersiniz alinabilirmi yoksa hic bulasmamakmi gerekir.
1.6 motor olanlarin cok tutulmadigini ogrendim kasa agir oldugu icin. 1.8 ve 2.0 motorlarda cokmu yakar bilemedim. 2000 yilindan sonra sirket el degistirmis sanirim acaba arac kaliteside degistimi. Birde bakim masrafi var tabi soylendigi gibi parcalari cokmu pahalidir bu aracin
Ve satisi zor bir arac sanirim ne dersiniz alinabilirmi yoksa hic bulasmamakmi gerekir.