Maalesef bu motor YouTube Siyaseti içinde eriyip gidecek. Yorum yapanları %95 i maalesef ki motoru kullanmayanlar. 5 tane kullanıcı 10 sayfa boyunca birbirleriyle konuşup kendi şikayetlerini dağlara çıkarmışlar. Arkadaşlar motorun ön amortisörü traşlanmış takılırken. Oturtturmak için, amortisörün patlamasını bekleme git değiştir işte firma yolluyor ücretsiz. Balata yayı ters takılmış, bekleme git düzelttir. Ücretsiz bunlar. Firma malının arkasında. Maalesef ki motora binenden çok motoru başkaları ağzından dinleyenler konuşuyor. BMW nin cruise control sistemi kapatılamama hatasına kimse ses çıkarmıyor. Krank kıran Honda’lara kimse ses çıkarmıyor.
Motorun sahibi olarak bütün sorunlarımı abartısız bir şekilde 1 kere servise giderek 45dk da giderdim. Şuana kadar gayet güzel parasının hakkını veren bir motosiklet. Lütfen yorum yapmadan önce deneyin, kullanın. Yerli malı vs beni ilgilendirmiyordu alırken. Ben alırken nmax 35.500 idi. 2 tane RM5 alıyordum yani o paraya. Nmax ile kıyaslanacak kadar kaliteli olabilir mi sizce? Olamaz. Fakat fiyatının hakkını veren uzun yıllar binilenilecek bir motosiklet.
Merhaba Hanbey, cümleten iyi bayramlar.
Kusura bakmayın, söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum.
Bu forumda en çok konuşan insanlardan biriyim.
Motorum geçen hafta 5 Mayıs 2021 den bu yana serviste.
Allahınızı severseniz, hangi serviste 45 dakikada sorununuz çözüldü.
Verin bilgilerini,alıp oraya getireyim.
Motorumun şuandaki, 8.günün sonundaki resimlerini paylaşsam ağlarsınız ağlarsınız. !...
Hangi servisin elinde amrtisör, hız göstergesi, beyin var, bii söylermisiniz?
Ben fabrika yetkilisi Eren beye yalvardım, Allah sizi inandırsın.
Yollayın yedek parçaları ben götüreyim, başında bekleyeyim bırakmayayım motoru diye.
Yok abi, biz alalım motoru buca'daki servisimize, biz halledip getireceğiz dedi.
Motorun şu anki haline görseniz en az benim kadar üzülürsünüz, yemin ederim size.
Allahınızı severseniz, öndeki sayfalardaki yorumlarım dahil hepsini okuyun.
20 Km. ön tarfı söküldü.
680. Km.deki son halini buradan paylaşmak bile istemiyorum.
VOLTA MOTORUN BÜTÜN İŞİ GÜCÜ BIRAKIP, SERVİS SORUNUNU ÇÖZMESİ LAZIM. NOKTAAAA...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
Ekleme yapayım. 7 gün dayandım. 7.gün gidip şu servisi, motoru bii göreyim dedim. Servisci arkadaş telefonda çok iyi konuşuyor.
Bii tanışayım istedim. Keşke gitmeseydim, keşke görmeseydim !...
Gözüm görmese, inanın ikna olurdum diye düşünüyorum.
Çünkü bende en az sizin kadar iyi niyetle aldım bu motoru, ama aldığım güne lanet ediyorum artık!...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
Ikisini de dinliyorum.Birisi para icin inceleme cekiyor ve bunu soyluyor.Digeri para tura beklentisi olmadan inceleme ve bilinclendirme yapiyor.Gokhan hoca elestirmekte hakli ama cok agresif bir dil kullaniyor ve zaman zaman kendini haksiz konuma dusurecek durumlara zemin hazirliyor.Selcuk da bunu bildigi icin kendini magdur konuma dusurmek icin inceden gokhan hocaya ilik ilik yumusak karnina vurarak millete caktirmadan gokhan hocayi tahrik ediyor ki gokhan hoca zaten sinirli asabi biri.Simdi sonuca gelicek olursak evet selcuk para almis rm5i ovmus tabi kusurlarina da ustu kapali deginiyor biraz ama tabi ovmesi daha cok.Ama bizim insanimiz 3 kurusa 5 kofte pesinde hatta kurus vermeden 10 kofte pesinde oldugu icin kolay kaniyor.Adam 17bintlye nmax gorunumlu bir motor tanitiyor.17bine abs ve enjeksiyonlu nmax gibi bir motor varsa oturup dusun kardesim.Hemen gaza gelme var bunda bir bit yenigi, aklini kullan.Motopikselin gelir kapisi bu kanal olduguna gore illaki taviz veren biri.Ama gokhan hocanin gelir kapisi kanali degil o adam rahat, markalari umruna takmiyor.Bi bekle acele etme bir de o incelesin.Hemen selcuk motoru ovdu diye gidip motoru almissin sonra da vay soyle vay boyle.Gokhan hoca da selcuga gereksiz haddinden fazla yukleniyor.Olayi niye kisisellistiriyosun ki.Sinirlenmeden sakin sakin ac videonu arkadaslar hemen bir incelemeyle yeni cikmis bu kadar ucuz bir motor alinmaz de.Bekleyin biz de inceleyelim diger youtuberlar da incelesin bi motor otursun acele etmeseydiniz de gec.Sen hemen millet magdur oldu milletin kandirilmasina sebep oldun yanlis yapiyosun diye niye akil verir ve yargilar gibi havuzun ortasina atliyorsun ki.Suya sabuna dokunmadan milleti uyar gec.Sende de hata var hemen celalleniyorsun.O motoru alıp pisman olan sorun yasayanlardan bir kısmı seni gelip kışkırtıyor ama belkide ayni kişiler 17bine aldigi o sorunlu motoru sari siteye 22bine de ilana koydu.Sen akli basinda davran ya hemen gaza gelip atesin ortasina kendini niye atiyorsun ki.İşin özü ikisinin de hatali oldugu yerler var.
İsmailt26 Bey,
Şu motoru alıpta bizi akılsızlıkla itham etme hakkını size kim veriyor bilmiyorum,
Ama şunu bilin ki, ben üç kuruşun peşinde koşup, kar peşinde olan birisi değilim.
Sadece iyi niyetle bütçem buna yettiği için bu motoru alan birisiyim.
Bana iyi niyetli deyin ama akılsız demeyin lütfen.
Ben İzmir'in en büyük firmalarının birinde çalışan, 49 yaşında, yazılım, bilgisayar, teknoloji bilgisi yüksek birisiyim.
Ama akılsız birisi olduğumu kesinlikle sanmıyorum ve kabul etmiyorum. Bu ithaminizi da size iade ediyorum.
İnsanların hatalarıyla, kandirılmalarıyla, burası çok önemli bence ki, kandırıldığımı kabul ediyorum.
Ama lütfen büyük lokma yiyin, ama büyük laf etmeyin. Bu konuda olmaya bilir, bir gün sizde birilerine inanıp kandırılabilirsiniz.
Zamanında bu ülkede insanlara boğaz köprüsü satıldı. 1-2 sene öncesi insanlar çiftliklere ortak edildi.
Yakın bir tarihte kripto para ile insanlar dolandırıldı.
Ben İMKB borsası için robot yazılımlar yazan birisiyim. Daha geçen hafta halk arz ile binlerce insan mağdur edildi.
BİZİM TEK EKSİĞİMİZ AHLAK, TÜRK TOPLUMU AHLAKTAN UZAKLAŞIYOR. MÜSLÜMANIZ AMA ALLAHTAN KORKMUYORUZ artık.