motopiksel tv kanalını karalama kampanyası başlatmışsınız ?
öyle diyor...
bunların yatacak yeri yok valla , tam yasaklar başlayınca video atıyorlar , :king:
Motopiksel ise ekmegine bakıyor işte..
öyle diyor...
öyle diyor...
Ben sorunsuz hale getirip yollarımı ayırdım bu motor ile
Ben sorunsuz hale getirip yollarımı ayırdım bu motor ile
https://www.youtube.com/watch?v=Lox6Xr7VQj4
gökhan hoca detaylı değinmiş konuya (bu adamı seviyorum en azından kar amacı gütmeden doğruları söylüyor totopixel gibi değil)
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar inşallah yargı yoluyla motorları iade etme şansınız olur. Şu konuyu okudukça 54 binde olan honda ps150i motorumun MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN. kıymetini bir kez daha anladım.
Geçenlerde bi arkadaşım ybrlerin kilometreleri çok yüksek diye ARORA YEBERE diye bi modele 14000 lira verip sıfır aldı.Motor nereden bakarsanız ybr ile ikiz gibi (Sesini duyana kadar) Motoru merak edip çalıştırayım dedim 4 kez marş bastım anca çalıştı. Arkadaşada bişey diyemedim ama üzüldüm. Motor çalışıyor ama rolantide durana kadar gaz vermek gerekiyor. Deposunun boyası kalkmış ve grenajda kendi kendine çatlama olmuş. En garip tarafı 27 binde ybr'ye bindim ve aroranın yanında bana daha sağlıklı geldi.
Motor alırken yaşına ve km saatine bakmak yerine; Nasıl kullanıldığına ve markasına bakmak daha sağlıklı.
https://www.youtube.com/watch?v=Lox6Xr7VQj4
gökhan hoca detaylı değinmiş konuya (bu adamı seviyorum en azından kar amacı gütmeden doğruları söylüyor totopixel gibi değil)
Birazda iğneyi kendinize batırın araştırın para veriyorsunuz nihayetinde .. Türkiye de sıfırdan ham maddeden grenaj üreten fabrika varmı yok.
Blok segman varyatör üreten fabrika varmı sıfırdan yok.. sıfırdan gösterge üreten fabrika varmı yok..
Varsa biri çıksın desinki var..
Adamlar yanlış bir şey dememiş Çin'den parçaları getirip burda montajlasalar bile eğer burda birleştirilmiş ise kağıt üstünde yerlidir.. her ürün böyledir .. Türkiye de parça parça getirilen burda montajlanıp son kullanıcının kullanımına verilen her ürün yerli sınıfında geçer..
Geri kalanı sizin araştırmanız lazım..