Videoya üstünkörü baktım ancak bence çok eleştirilecek bir tarafı yok. Selçuk bey bildiğimiz Selçuk bey, yetkili arkadaşın giyimi tavırlara uymayabilir ancak günümüzde Japonların bile bu piyasada kronik sorunlarının üstüne yattığı, açıklamadan kaçtığı serviste farkedilirse sessiz sedasız halledilmeye çalışıldığı dönemde adam çıkmış hatalıyız, düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz diyor.
Doğrudur, yanlıştır yalan söylüyordur orası ayrı. Dün itibarıyla belirtmiş mail atın çözeceğiz diye, çözmezlerse verirsiniz mahkemeye faiziyle alırsınız. Ben desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Hataları, yanlışları analiz eden, üstüne giden bir firma olurlarsa onlar da kazanacaklarını biliyorlar. Adam yerli piyasaya para kazandırıyor neticesinde bir kısmı ithalat ile de olsa.
İkinci model dediği de muhtemelen ciddi revizyon görmüş bir versiyonu olacak hatalardan arındırılmış. Eğer benzer fiyata sorunsuz cihaz olursa piyasayı domine edebilirler, hele ki böyle kurye motorlarının zirve yaptığı bir dönemde.
Ben tam istedikleri gibi açıklamalı, detaylı gün bee gün, başımdan geçen herşeyi yazdım.
Artık bekliyorum.
Şu dakika itibariyle 17 gün kazanmış oldular, bence günü seçerken bile kurnazlık yaptılar.
Yarından itibaren şu servise gidin diyemeyecek zaten. El el üstünde, 17 gün bekleyeceğiz.
Ben açıkcası yeni gelen partinin de bundan çok farklı olacağını sanmıyorum. Çünkü işlerine saygıları yok.
Bu kadar konuşmaya, bu kadar yazışmaya birisi halledeceğiz, yollayın maili gerisi bendeyle olmuyor bu işler.
Allah aşkına dün sadece mail gönderin haricinde ne dediler.
Hepsinden öte, burayı okumuyorlar mı? Bence gayet güzel okuyorlar. Hiç değilse meraktan gelip okuyorlar.
Ama ellerinden gelecek birşey yoksa, ne yapabilirler. Dün arkadaş satış ekibiyim dedi. Değil mi?
Kardeşim sen bana satmışsın zaten, çıksa yaaa oraya servislerden sorumlu fabrikadaki müdür Gökhan Bey.
"Evet bendim size sıfır araçta sorun olur" diyen.
Yada "beyni,saati sökeceksiniz, gerisi yapacak birşey yok diyen bendim" dese yaaa...
Bu servisleri adam edeceğiz dese yaaa...
HEPSİNDEN GEÇTİM... Hiç mi akıllarına gelmiyor. Bir servisi müşteri gibi arayıp, nasıl bu motor kardeş, alınır mı demiyorlar mı?
Neyseeee yaaaa, offfff.... Kör şeytanlarından bulsunlar... Ne diyeyim, e-postada da yazdım, ben hakkımı helal etmiyorum kardeşim.