Ürün gerçekten güzel görünüyor, kullanan arkadaşlar da inceleyen arkadaşlar da memnuniyetlerini belirtiyorlar bu çok güzel bir şey bence. Ancak aman çözülemeyen kronik bir problemi olmasın en çok o soğutur bindiğiniz araçtan. Servis bakmak istemez, sorunlarını sen fazla abartıyorsun der, motordan ses geliyor dersiniz rodajı bekle bir şey olmaz zamanla düzelir derler canınızı sıkarlar. Bu sadece Volta'ya özgü değil maalesef ülkemizdeki ''kalitesiz insanların'' suçu. Bu tavırlar sanmayın ki Honda- Yamaha- Mondial- Bajaj- Küba vs. servislerde olmuyor. Ha şöyle de bir şey var üreticiler, servislere saat başı ücret ödemesi yaparlar. Atıyorum x markanın y model bir motosikletinin servisi sizde. Müşteri gelecek şikayetini bildirecek dinleyeceksiniz usta gözüyle siz de bakacaksınız ha evet sorun var gerçekten diyeceksiniz, servisin sistemine kayıt açacaksınız, gerekirse parça isteğinde bulunacaksınız, müşteriye durumu izah edip şu kadar zaman beklemesi gerektiğini söyleyeceksiniz( belki burada müşteri onarımın hemen yapılmasını da isteyebilir) tüm bu süreç içinde -3-5 gün en idealidir- müşterinin motoru size emanet güzel saklamanız gerekli ki bunun için de yeriniz olması şart. Tüm her şey olumlu gitti diyelim onarım bitince parça değiştirdiyseniz değiştirdiğiniz parçayı üreticiye geri yollayacaksınız ve üretici de gerçekten evet benim parçam kusurluymuş diyip onay verecek ki onarım müşteri için ücretsiz olsun. Tüm bunlar bir Avrupa ülkesindeki servisler için gayet olası durumlar çünkü bu sistemi kuran zaten onlar. Ancak bize gelince kimse bu süreçle uğraşmak istemiyor. Servisler bunun için ekstradan eleman alıp maaş ödemek istemiyo, anında iş- peşin para çalışmak istiyor, müşteriler işim anında görülsün cebimden hiç para çıkmasın istiyor böyle olunca da servislerin kalitesi maalesef yerlerde oluyor.
Bu söylediklerinize katılıyorum ama bir ekleme yapmak istiyorum.
Bu süreçleri kabullenmek bize ilerleme getirmeyecek.
Layık olduğumuz buymuş gibi yaşamak beni üzüyor.
"Toplumlar Layık olduğu şekilde yönetilir" kanun değil, değiştirlebilir.
Onun için mücadele ediyorum. Kendimce gücüm yettiğince, oda buraya yazmaktan öte geçmiyor şuanda...
Bu motorsiklet benim 2. motorsikletim.
Ben sizler kadar profesyonel değilim.
Ama şunu anlamakta, kabul etmekte çok zorlanıyorum.
"Diğerleri de böyle"
"Onlarda aynı"
"Bunları göze alıpta satın almış olman gerekirdi"
"Hepsi aynı"
O zaman yukarıda bir arkadaş yazdı, neden gidip sıfır motor alıyoruz.
O zaman neden ilk vergisi vb. fazladan para ödüyoruz.
Ben Honda PCX alacaktım, buna döndüm. Rakam ekonomik ve acemiliğimi atayım diye.
Honda da bu kadar sorun çıkıp, kayıtsız kalacaklarına da inanmıyorum maalesef.
Bence Volta Motor, gerçekten bu model ile çığır açmak istiyorsa, servis olayını düzeltmesi lazım.
Ben servise gitti mi, sorunum olduğu için gidiyorum. Servisin sorunlarını dinlemeye değil.
İzmir'de 2 tane satış mağazası açtılar. Adam gibi, gerekirse randevulu çalışan bir tanede servis açsınlar,bii zahmet !...
Tamamen atıyorum, sallıyroum. İzmir'de 30 Tane motor satılmıştır 1 ayda.
Servisci şuanda gelmeyin modunda, sonra ne olacak.
Büyük ihtimal kavga gürültü bile olacak. Bu marka için doğru birşey mi?
Burdakileri okuyanlar, alacaklar olabilir. Aman ne olacak, bu alanlar şansızmış, bana birşey olmaz deyip alacak olabilirler?
Ben bu yazılanları okusaydım kesinlikle almazdım.
Var mı ötesi arkadaşlar, servis "keşke beni arasaydınız, ALMAYIN KESİNLİKLE derdim" diyor.
Neyse, Allah herkesin gönlüne göre versin, Volta'ya, çalışanlarına, servislerine de sabır güç kuvvet versin inşallah.
Sağlıcakla...