Volkswagen Motosiklet Konsepti

Suzuki ‘nin %20 hissesini alma haberi ile gündeme gelen Alman Volkswagen firmasının bu hamlesi Alman tasarımcı Nils Poschwatta ‘ya ilham vermiş.

Halkın arabası olarak bilinen Volkswagen ‘in uzak ihtimalde olsa üretseydi nasıl bir motosiklet modeli üreteceği üzerine bu konseptin çizimi hazırlayan tasarımcının çalışması oldukça ilgi çekici.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• volkswagenmotorcyclecon.jpg
    volkswagenmotorcyclecon.jpg
    18.7 KB · Görüntüleme: 7,923
Motorun cizgileri gercekten göz alıcı. Yakında piyasada gorursek hiç sasırmayalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boxer motorlu bir race geliyor sanırım:wiinkk:,Vw 1303'ün yanına bir Vw motosiklet iyi olurdu:cherry:

bence gayet güzel ve hoş bir çalışma olmuş piyasa da ve yollarda görmek isterim :rendeer:

WV kesinlikle böyle bir motosiklet üretmezdi bence.Daha halk tipi ve binilebilir bir motosiklet yapmaya çalışırdı.Zira Wolksvagen in üretim stratejisi, halkın kolaylıkla alabileceği araçlar üretmektir.(Tabii bizim ülkemiz için konuşmuyorum)

Bizim eski vosvos'un halk arabası imajıyla işi kalmadı artık. En dandik arabası polo. Birde phaeton'u touareg modelini falan düşünün. Keşke motorda yapsalarda piyasa canlansa.

Suzuki nin işine çok karışmazlar bence;bir iki tane armalı konsept yaparlar,belki seri üretim yaparlar bazılarını.

bir vw kullanıcısı ve severi olarak mutlulukla karşıladım bu haberi. çıksa kesin alırım. kesin çok sağlam bi makina olur çünkü.

Farlar da Fazer CBR karışımı olmş :D bu egsoz a bayılıyorum ya :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TDi motosiklette yapar bunlar ;)

yapar mı yapar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Suzuki ‘nin %20 hissesini alma haberi ile gündeme gelen Alman Volkswagen firmasının bu hamlesi Alman tasarımcı Nils Poschwatta ‘ya ilham vermiş.

Halkın arabası olarak bilinen Volkswagen ‘in uzak ihtimalde olsa üretseydi nasıl bir motosiklet modeli üreteceği üzerine bu konseptin çizimi hazırlayan tasarımcının çalışması oldukça ilgi çekici.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

sayın moderatör bi de teknik özelliklerini yazsaydınız fena olmazdı hani

o motor kapağı ne kadar güzel duruyor ole en ufak düşmede güzel bir maliyet çıkıyor sanırım grenaj harici (=

Vw başarısı ve kalitesi yüksek düzeyde olan bir marka müşteri memnuniyeti ön planda deniz motorları (vw marina) ülkemizde satışı olmaya kar sporları,bisiklet vb şeylerden sonra motorsiklettede belirli bir konumda yer alaçağına inanıyorum.TDI,TSI motoruyla yakaladığı başarıyı motorsikletede üzerinde denermi acaba

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar