Aynı sorun bende de var ama motosikletimde orta sehpa yok. Sizce ne yapmalıyım?
a-) Evde 3'lü sehpa takımım var daha 1 yıl olmadı evleneli, yeniler yani oldukça. Bu sehpaları kullanabilir miyim?
b-) Bu sehpaları kullanırsam eşim beni evden kovar mı?
c-) Bu sehpalar olmaz ben çok farklı birşeyden bahsediyorum diyorsanız yazarken sağ serçe parmağınızın shift tuşu ile kanka olduğunun farkında mısınız?
d-) 1998'li yıllarda başlayan IRC (İnternet Relay Chat) furyasıyla mirc scriptlere ufacık kodlar yazılırdı, siz o zaman kaç yaşınızdaydınız bilemeyeceğim, speller denirdi, l yazınca L i yazınca I harflerini yapardı bu yada taksi yazınca taxi (kısaca böyle özetleyebildim, daha da açmamı isterseniz Mirc addon denirdi yapılan eklentilere) bu konu hakkında detaylı bir bilginiz yada çalışmanız söz konusu mu?
e-) Hönk sende kimsin nereden çıktın diyorsan, ben bilmem IRC MIRC falan diyorsan sevgi ve saygıyla selamlarımı sunar esenlikler dilerim![]()
1-özür diLerim uzun Süre önCeki Bir mesaj uzun Süre Girmedim Ve Yeni okudum
2-aRka TekeRi Yerden Keste aRtık 2-3 kiŞi Yardımamı Çağırırsın Yoksa Şanzımanın aLtına Kütük, Sehpa vs.. Bir Şey mi Koyarsın biLemem
3-aYrıca eŞiniz eVden aTar mı biLemem ama eĞer Dört tekerLi bir aRacınız Var iSe Ve RuhSat Ve anahtaRı Sizde iSe Bir Deneyin atSa biLe onda kaLırsınız
4-evet iRc'den kaLma bir aLışkanLık Dene biLir.
iRc iLe Çok Küçük Yaşta Tanıştım,
Amcam SağoLsun DiyeLim
Gerçi aRtık Girdiğim Yok ama 2 yıL önCesine Kadar pRofesyoneLdim Diye biLirim.
Server ,teLnet KomutLarını Su Gibi eZbere biLirdim HaLen biLiyorum anCak Tam anLamıyLa diyemem
iRc asLında SürekLi Bir YErde iSen Ve geLen uSerLer SeviyeLi iSe Gerçekten Bir ŞeyLer Kazandıra biLir BenCe.
Tabi Server Sahibi Veya SorumLusu iSen Dahada ZevkLi oLuyor Sende biLirsin
Son düzenleme: