Sol ayağının altında bulunan vites kolunu aşağı itince düşüyor, yukarı çekince büyüyor. Tabi bu sırada (sol elde yer alan) debriyajı sıkman viteslerin sağlam kalmasına yarıyor.
Sol ayağının altında bulunan vites kolunu aşağı itince düşüyor, yukarı çekince büyüyor. Tabi bu sırada (sol elde yer alan) debriyajı sıkman viteslerin sağlam kalmasına yarıyor.
gercekten cok saolun
birde 1.vitesten bosa nasıl alınıor sorumada cvp verirseniz sizden iyisi olmaz
peki beyler cbr 125 r de sol ayagın altındaki vites oluyor ancak sag ayagın altındaki mandal ne ise yarıyor
gercekten cok saolun
birde 1.vitesten bosa nasıl alınıor sorumada cvp verirseniz sizden iyisi olmaz
peki beyler cbr 125 r de sol ayagın altındaki vites oluyor ancak sag ayagın altındaki mandal ne ise yarıyor
Şöyle anlatayım:
Sol elin önündeki kol debriyaj, sağ elciği (boruyu) çevirince gaz, sağ elin önündeki kolu çekince ön fren, sağ ayaktaki pedal arka fren, sol ayaktaki vites.
Vitesler aşağıan yukarı 1-Boş-2-3-4-5-6 şeklinde. Yani motor boştayken vitese basınca 1, yukarı çekince boş, sonra yuykarı çekince 2-3-4-5-6 gidiyor.
Ben de bilmediğimden soruyorum mazur görün.Vites 1de giderken bir üstü olan 2'ye geçmek için iki kere mi yukarıya çekmek gerekiyor yani:silent:
Genelde tek hamlede 1'den 2'ye veya 2'den 1'e geçiyor. Normal çekince 1-2, hafif çekince 1-boş oluyor.
bizimle dalga geçiyor arkadas sanırım
Ben de bilmediğimden soruyorum mazur görün.Vites 1de giderken bir üstü olan 2'ye geçmek için iki kere mi yukarıya çekmek gerekiyor yani:silent:
Anladım dostum çok sağol.Bir haftaya kadar honda'dan bu konuda eğitim alacağım ama şimdiden birşeyler öğrenmek de tabi iyi oluyor:cat:
En temizini yapıp Honda'dan eğitim alacağım hocam:cat:dostum en iyisi, vitesli motoru olan bi arkadaşından yardım iste.çoğu motorda 1 aşağıdır ama seyrek olarak bazılarında da yukarıdadır
![]()
Ya arkadaşlar adam bizlerle dalga geçiyo ya uyanın ya...