Vites kolunun ordan sarkan boru?? Yardım

Merhaba Arkadaşlar

Yeni bir motorcuyum bu yüzden tam anlamıyla motora hakim ve teknik özellikleri hakkında bilgiye sahip değilim.

Geçen gün yavaş akan trafikte yanımdaki tırın sıkıştırması sonucu önümdeki araca arkadan çarpmamak için bir anlık panik ile ön freni fazla sıkmamdan kaynaklı motoru yan yatırdım.

Vites pedalı biraz eğildi , bagajımdaki ekipmanla tekrar düzelttim fakat daha sonra farkettim alttan 2 boru sarkmaya başlamış.

Ağız kısımları uygun olduğu ıçın iç içe geçtiğini fark ettim ve birleştirdim.

Resimlerini paylaşıyorum sizinle ne olduğunu , bu boruların neye hizmet ettiği konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Pr07mv.jpg
[/url][/IMG]

BArOp9.jpg
[/url][/IMG]

Hortumlar uzun ve yukarıya doğru çıkıyorsa benzin deposundan gelen atık benzin ve benzin kapağı etrafında biriken suyu atan hortumlar olabilir.

Dostum her motorda olur o boru tahliye borusu aşağı doğru sallanacak sıkıntı yok

;4177823' Alıntı:
Peki hocam bu sarkan borular sarkmasın diye birbirine geçirdim. Sanırım bu hatalı bir hareket oldu.

Yardım için teşekkür ederim.

tahliye hortumları onlar birbirine bağlı olsa içi içe geçen bir şey olmaz; evet yanlış yapmışsınız. Servise bir göstermekte yarar var devrilme sonucu sizin görmediğiniz motorun başka bir yerinde sıkıntı olmasın.

tahliye hortumları onlar birbirine bağlı olsa içi içe geçen bir şey olmaz; evet yanlış yapmışsınız. Servise bir göstermekte yarar var devrilme sonucu sizin görmediğiniz motorun başka bir yerinde sıkıntı olmasın.

Haklısın hocam. Ne olur ne olmaz ben bir servise uğrayıp ne olduğunu sordurayım.

biri motor bloğundan diğeride depodan çıkan hava tahliye bir nevi fazla basıncın çıkmasını sağlayan tahliye hortumu birbirine geçirmeniz gereksiz o şekilde sarkık durabilir bir zararı yok

Tahliye hortumları. Bir sıkıntı yok o şekilde olması normal. Birleştirdiyseniz eski haline döndürün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar