Virajları yanlış dönmek

Arkadaşlar, Yeni motor alacak arkadaşlar buyrun güzel bir ders :)

yüksek ccle başlayacak arkadaşlar, çevrenizden duyduğunuz doğru yanlış sözlerle cahil cesareti göstererek ve bunu da bilmeyerek motosiklete bineceksiniz. Bilen insanlardan eğitim alın, yüksek ccye paranız yeter bir eğitim kuruluşunada paranız yetsin. Canınızdan daha değerli değil adrenalin.

Bana mailde geldi. Sağolsun Uğur Ertekin Hocam, selamlar :rendeer:

http://www.youtube.com/watch?v=xhGFyWW6w90

http://www.ktunnel.com/index.php/10...7bd87ce838e4081a978c4bb74ffbcc33dbf6bcab16785

Cruiserların uzun boyu hızlı viraj alımında bayağı zorluyor, yatırma kapasiteniz belli. Naked motorla 80 le rahat aldığım virajı DS ile ancak 40-50 km arası süratle alabiliyorum :) Motor tipininde buna etkisi çok büyük..

Ilk once kontra teknigini cozmek sart , yoksa ne anlatilir ise anlatilsin , hatalat yine tekrarlanacaktir. Iki tekerlerin 4 tekerlere karsi en buyuk avantaji kontra yetenegimizdir.

zaman okuma ve deneme yöntemleri ile ögrendim ama çocuguma bir bir ögretirim nasipse

Dönüşler motosikletler için gerçekten çok önemli. Ani yapacağımız bir yanlış hareket Allah korusun ölüme bile götürebilir..

Videonun sonunda ki yayanın yürüyüş hızını görmesem %50 yavaşlatılmış olduğuna inanmıycaktım nerdeyse. Gayet normal bir hız gibi gelmişti bana...

Cruiserların uzun boyu hızlı viraj alımında bayağı zorluyor, yatırma kapasiteniz belli. Naked motorla 80 le rahat aldığım virajı DS ile ancak 40-50 km arası süratle alabiliyorum :) Motor tipininde buna etkisi çok büyük..

Hocam bizim için sorun değil bu yollarda daha hızlı gidenler için problem olabiliyor :)

Arkadaşlar lütfen edinebildiğiniz kadar çok bilgi edinin, deneyin ve görün. Olasılıkları minimuma indirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar