...
Ben okudugum bunca döküman , yurt icinde ve disinda alinan kamyonla egitim ve bunca yillik tecrübeden sonra birilerinin cikip hem de cok hassas konularda youtube videolarindan referans alip millete akil dagitmaya calismasindan hic mi hic hoslanmiyorum.
...
Hah, tahmin ettiğim gibi; sancı tam da burada. (Takılma kısmı: Buscopan tavsiye ediyorum.:mrgreen:

:bounce: Not: İlacı kasten kibar seçtim.)
Ciddileşirsek; eleştirmek OK tabi ki bilgiler ve fikirler çarpışacak. Ama burada herşeyden önce aşağılamak (İlk öyle başladı zaten! Halen de devam ediyor; neymiş? "Youtube videolarını referans göstermek" falan. Bunlar destekleyici malzemeler, senin referansın nedir? Üzerine oturduğun organ mı? - Ne? Diploma sertifika mı? Bende de epey yaş var; ne diplomalı eşekler gördük, sürüsüne bereket... - Sen de savlarını desteklemek için Youtube videosu göndermiyor musun? Sen yapınca OK başkası yapınca no-no mu? Bunların çok tipik tutumlar olduğunu biliyorum ama elimde değil yine de kızıyorum. Neyse...), altını doldurmadan ahkâm kesmek, esas konu ile ilgili katma değer meydana getiren hiçbir yorum yapmadan bekleyip bekleyip sonra zayıflık gördüğünü düşündüğün yan konulara sapmak ve sonra bu ilgisiz yan konuları uzattıkça uzatmak gibi bir tutum görünce ajandanın çok farklı olduğu gibi bir algı oluşuyor.
...
Acaba birgün bir ögrencime yanlis bir bilgi verir veya dogru bilgiyi dogru sekilde aktaramaz veya ögrencimin bu bilgiyi anlayip anlayamadigini cözemez ve en iyi ihtimal ile yaralanmasina , daha da kötüsü kendisi veya baskalarinin ölümüne sebep olursa bunun vicdan azabinin altindan kalkabilirmiyim ?
...
Madem ki öğrencilerinin gelecekleriyle bu kadar ilgilisin, bu mesleği de yapmaya devam edeceksen eğer, umarım endişe listene yukarıdaki ile birlikte "acaba bir gün kendisine doğru şekilde aktaramam, anlayıp anlamadığını çözemem diye öğrencime anlatmayıp onunla donatmadığım bir bilginin
eksikliği yüzünden dolaylı olarak öğrencimin yaralanmasına, daha da kötüsü kendisinin veya başkalarının ölümüne sebep olmasına katkıda bulunmam" maddesini de eklersin.
Bu konuya da son mesajımdır. Lağıma döndü konu, lağımcıları tebrik ediyorum.