motorcunun böyle akılsızını görünce sinir oluyorum, öğrencisin belli ki motoru ailen almış, anneler kadar değerli varlıklar olamaz, evet babalar da değerli ama annenin önemsemesi ayrıdır, annen motoru bırak diyor, biraz empati kurabilsen keşke, hayır motoru bırakmayacağım kadar sığ bir laf olabilir mi, annene bundan sonra macera yok dikkatli kullanacağım demen lazımken onu üzmek nasıl bir elvaltıktır.
ben de kaza yaptım benim de annem, ailem motoru bırak dedi, bense makul mantıklı bir şekilde derdimi anlattım, elimden geleni yapacağımı motoru bırakmasam da nelere dikkat edeceğimi doğru düzgün adam gibi anlattım, endişelerini anladığımı belirttim, en azından benim aklı başımda olduğuma ikna oldular, mesele bu.
Arkadaş eğer akıllanmazsa birçok hayatını kaybeden vlogger gibi arşive kendini ekleyebilir, önce motorunun parasını kazanmayı öğrensin sonra youtube da bir kanal açsın derim, öyle viraj dönmek falan değil güvenli sürüş nasıl olur asıl onu gösterebilsin, açıkça sıtkım sıyrıldı böyle tipleri sosyal medyada görmekten, daha nesiniz ki millete saçmalıklarınızı gösterip gencecik çocukların akıllarına yanlış bilgiler sokuyorsunuz!