Viraja çok hızlı giren motosikletlinin kazası kamerada..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paniklemiş arkadaş o motor dönerdi orayı ama büyük konuşmayalım insanın basireti bağlanıyor bazen

Depriyaj'a basıp firene biraz basıyor viraj lı bir yolda olduğu için toparlayamıyor. Bakıyor kurtaramıyor firene asılıp durmaya çalışıyor.
Kaza nedeni bir önceki virajdan çıktıktan sonra gazı yavasca kesecek."gazı kesmiş doğru"
Tamda dengesini kaybedeceği hissi alınca biraz gaz açacak. Virajlı yolda benim deneyimledigim en önemli şey viraja girmeden hızımı azaltmak virajda yavaş yavaş gazlamak.ani firenleme ve gazı köklemek te çok tehlikeli.
Gazı kökleyip viraja girdin peki mersin- antalya yolundaki gibi yolda nasıl yavaşlayıp viraj alacaksın!!!

Kaza yapmadım mı 3 defa kaza yaptım. İlk kaza yı 17 yıl önce yaptım viraja girdim sıkıntı yoktu tabi yolun üstünde biriken çakıl'a girdim ve kaydım . İkincisi yine viraj da belediyenin sulamasından dolayı biriken suya girdim."sözde çimleri suluyorlar ama yolda 10 cm su birikmiş"
Üçüncü kaza bile sayılmaz.

Arkadaşa tavsiyem sürüş eğitimi değil de oyunculuk eğitimi alması..

Son düzenleme:
kXRj4W.png

MUHTEŞEM

Ben bu çocuğa ne kadar ayar oluyorsam , bu çocuk aynı oran da karsima çıkıyor . Dağları egosunu etek yapmış , bencil herifin teki .

Neyse geçmiş olsun , makinaya üzüldüm

Motosikleti
Forza 250
Ben zamanında bu adamın kanalına aboneydim. Baktım her videoda ya bu adam kaza yapıyor, ya kız arkadaşı..Kanala uğursuz geldiğimi düşünerek abonelikten çıktım ki kaza yapmasın. Meğer cenabetlik bende değil ondaymış. Tekrar kaza yapmaz inşallah..

O kaza videolarından birinin başlığında kaza yaptık iyiyiz falan mı ne yazıyordu Barkın Bayoğlu ve Fuat Domaniç'in kaza başlığını birebir kopyalamıştı ordan aklımda kaldı. Yine bakıyım dedim kaza sonrası ev vlog mudur nedir öyle bişey yüklemiş bu kadar çakma olunmaz..

Yalandan bir kaza videosu, içi boş, kavga görüntülerinden ibaret bir kanal.

Ben yazcaktım :queen:

Gerçekten hiç beklemezdim o küçük virajda kaza yapacağını.

Bu arada bu makinada standart abs yokmuydu ya :silent: makina stoppie geldi.

Hiç yoktan sözünde durmuş ve çok güzel video çıkarmış :cherry:

Yapcak bi şey yok Geçmiş olsun diyelim. :rendeer:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O kaza videolarından birinin başlığında kaza yaptık iyiyiz falan mı ne yazıyordu Barkın Bayoğlu ve Fuat Domaniç'in kaza başlığını birebir kopyalamıştı ordan aklımda kaldı. Yine bakıyım dedim kaza sonrası ev vlog mudur nedir öyle bişey yüklemiş bu kadar çakma olunmaz..

Fazlaca esinlenmiş, umarım "Motorlu Geceler" diye de canlı yayın programa başlamaz

Eleman nihayetinde sözünde durmuş, bize çok güzel bir video çıkarmış :)

Viraja nasıl girilir değilde viraja nasıl girilmez temalı olmuş :mrgreen:

Kişisel fikrim, o viraj o hızda gayet net dönülebilir. Herif önce bakışı kaybetmiş, sonra frene abanmış, durmayacağını düşününce atlamış motordan :)

Dostum sen "Otobanda 299 YAPTIM!!!!", "Polisten NASIL Kaçtım!!!" videolarına devam et nitekim senin ve izleyicilerin için supersport bir aletin tek anlam ve cazibesi bu.Boşver virajı falan.

Ben bişey soracağım arkadaşlar, çok da ciddiyim lütfen goy goy yapmayın.

Niye düşmüş bu motordan? Gerçekten anlamadım ben ne olduğunu.

Ben bişey soracağım arkadaşlar, çok da ciddiyim lütfen goy goy yapmayın.

Niye düşmüş bu motordan? Gerçekten anlamadım ben ne olduğunu.

Virajı alamayacağını düşünüp, bakışını düşeceği yere odaklamış arkadaş. Halbuki hızı, virajı almaya gayet uygun, viraja süratli girdi gibi bir durum da yok. hafiften gaz verip odağı sola verse rahat rahat döneceği viraj aslında.

O değilde ne güzel stoppie e geldi kawa ya canım benim :joker:

Çolu çocuğun eline 636 verirsen olacağı bu.
Kask takmayan kubaşk cılar bile daha iyi girer o viraja bu hata filan değil bildiğin aptallık. yazık olmuş makineye içim acıdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar