Viraj?

İzmir İl Temsilcisi
Turkuaz alanı güzeldir omm akademide orada egitim görmüştüm. asvafltı kaliteli hele ısınmış lastikle ..

Şahin algac'da cogu zaman orda calısıyor denk geliyosundur belki.

Bu arada motorların viraj dereceleri türüne göre degişir.

Bunun bir sebebi degil bircok sebebi var.

Aks mesafesi. misal cruiser ile s.s makine aynı olmaz. yada chopper.

Lastik ebatları.

Amortisör ayarları.

Yükselikleri oturuş posizyonu falan hersey motorun türüne göre acıyı belirlemektedir.

Ayaklıklar dedigin pagler oluyor sanırım ? ayakkabın sürtüyorsa yanlış yapıyorsun ama pagler yere sürtüyorsa yukarı alabiliyorsan al derim.

Turkuaz alanında sınırları zorla alan boş iken . ama trafikte mondiale güvenme derim. Üstünde ciddi anlamda mühendislik olan bir motorla kendini daha iyi geliştir.

Arada turkuaz alanına gidiyorum bende uzaktan izliyorum sadece umarım kasksız teker stopie calısan arkadaşlardan degilsindir :) :cat:

İnsanları korkutup kücük cocukları kacırıp cıkardıkları berbat sesle rahatsız ediyorlar herkesi cünkü.

Bu videoyu çok önce izlemiştim senin için tam 1,5 saat aradım ve sonunda buldum ahanda videosu :queen:

http://www.youtube.com/watch?v=J73XRDGPcpE

ahe

abi o bişey değil sen youtubeye knee down yaz bak :D

egzosu sürtüyoruz sıkıntı yok :p

9vgYmZ.jpg

558868_3539020329888_1726403521_n.jpg

Mondial vulture eski motorum michelin lastikleriyle aynı şeyi yaşıyordum, ayaklıkların sürtmesi genelde motorun sınırını belirler. Dar alanda ki dönüşlerde bu kadar yatırıyosan zaten çok iyi. Fakat daha hızlı ve geniş virajlarda motoru daha az yatıp kendimizi motora göre daha fazla yatırarak daha fazla tutuş sağlayabiliriz. Buna sarkma tekniği diyorlar. Özellikle ss ciler için aynayı öp derler. Yani kafanın konumu için. İyi sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar