viragoVSraptor

0 regal raptor 350ccmi yoksa 2. el 535 viragomu normalde ben direk virago derdim ama parcalarini bulmak ve fiyatlari raptora gore daha pahali gibi raptorunda eksisi turkiyede birtek siyah olani var ve siyah severim ama ne kadar cruiser alan adam varsa raptor aliyomus gibi geliyo bana, ortada cok fazla regal raptor var daha orjinal birsey almam lazim ama dedigim gibi viragonunda bir yeri dusse 3 hafta parca gelmesini beklicem sezon biticek zaten sizce hangisi daha iyi gibi bu arada hazir konudayken 8 milyar butcem var ne aliyim ?

bu arada regal raptor alsam beygirini arttirabilirmiyim eger arttirabilirsem ne kadara (hem ne kadara hemde ne kadar paraya)

Son düzenleme:
Sezonda fiyatlar firlamis olmasa dragstar al derdimde fiyatlar malum , ben olsam temiz bir virago bulursam alirim .

acıkcası yeni 350 regaller taktiri hak edecek seviyede. Virago iyi hos guzel ama Raptorde goruntude daha baskin.

turkiyede honda shadow 400 cc yok dimi yada herhangi bi baska bi 400 450 cc civari alet soyle kasli gozuken hani kafam hyosung gv 250 ye gidiyoda kullanimi cok ugrasli diyolar obur 250 lerde beni kesmicek gibi cunki gerektiginde uzun yolda sollama falan yaparken guven vericek bir alet olmasi lazim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar