viper 1/musti81/xxxxx/watercolours/khutuck'ün hareketleri sizi rahatsız ediyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mete_han' Alıntı:
kertenkeleleştirebildiklerimizdenmisiniz...:p

kertenkeleleştiremediklerimizdenmisiniz....:p

Ben kertenkeleyi değil kertenkelenin kuyruğunu bırakıpda kaçmayıp yüreğiyle ben buradayım deme ihtimalini sevdim....:queen:

Bir zamanlar sokakta oynarken kuyruğunu kopardığın fakir ama onurlu bir kertenkele vardıı...o şimdi iguana oldu...ve Gülhane Hayvanat Bahçesinin müdür yardımcısı...buyrun kartvizitim...:queen:

yahu mete_han abi sende kopartın benı gulmekten :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

womanrider' Alıntı:
sen ışın kılıcını çocuk oyuncaı mı sandın meteeeeeee senin gücün yetmez onu idare etmeyeeee wtr.a itaat eder o bi tek başka ellerde dokunana bomba etkisi yapar

valla benim suçum yok...oyuncak diye bebelerin eline vermişler kılıcı...hatta lordu o kadar sevmişki insanoğlu patates adamla özdeşleştirmiş...:queen:

işte belgeler...

tater türkişce patdis demek oliyor...

macrolcum ..:wiinkk:

mete, senin cevabın başka topikte verildi. sizlen yorulmayacağım artık. sizinle stormtrooperlarım ilgilenecek. galaksiyi fethedeceğiz, bir rahat bırakmıyorsunuz be.

watercolours' Alıntı:
sizlen yorulmayacağım artık. sizinle stormtrooperlarım ilgilenecek. galaksiyi fethedeceğiz, bir rahat bırakmıyorsunuz be.

dostum bunlarla değil galaksiyi Kuzey Irağı bile işgal edemezsin...:queen:

bunlar palyaço la. bizim mehteran takımının müzisyenleri. yan gelip yatıyolar böyle. maaşlarını keseyim de görsünler.asıl askerlerim hani var ya, senin gırtlağını sıkarkene, o sırada etrafında olanlar... tabii senin o sırada gözün karardığı için hatırlamıyorsundur, o ayrı...

khutuck, sen bi öteki topiğe bak istersen. hani laf etmiştin ya. anladığım kadarıyla görmemişsin ki hala buralarda dolanıyorsun. :queen:

Super Moderator
o gördüğünüz foto bir komplodur. adımı lekelemek için piyasadan dandik bir maske bulunarak böyle bir poz verilmiştir. işte çekimin öncesindeki hatıra pozu. gizli arşivlerden buldum. bu yüzü tanıyor musun olcan138?
srevenge37yc.jpg

Bu fotoğrafa tek cevabım, yazmaya bile üşenerek kopyalayıp yapıştırdığım:

O gördüğünüz foto bir komplodur. adımı lekelemek için piyasadan dandik bir maske bulunarak böyle bir poz verilmiştir.:wiinkk:

olmadı olcan, sen de geç şöyle kenara mete ve khutuck'ün yanına bakayım. sıradaki? :queen: şimdi kitle hücumuna kalkarlarmış.

Bak water, dikkat et karşında dandik cedaylar yok öyle luke gibi, alırım aklını mind trick'le :mrgreen:

luke'a ceday mı diyon sen. puhahahahaha. gazman luke o be. gazı aldı mı her yere atlar, sonra da "babaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" diye ağlar. senin mind trick anca musti'ye işler.
hadi bakayım. sıranızı savdınız siz. sıradaki diğer arkadaşlara mani olmayın.

:mrgreen: ben ben ben varım abi sırada bende istıyom ole bır kılıç senden tarafa degılım ama beraber eskırım yaparız oluuumu acaba :mrgreen:

xxxxx' Alıntı:
water olum hayal mahsulun sen hayal:mrgreen: :queen:
heheh ben bunada çok güldüm yahuuu
+ abi alırlar bak anahtarını arabasız kalırsın:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@water abi sen o kostümü hiç yıkamıyonmu ya:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman ultra cırcırlı antişakşaklı mavi kapsüllü deterjan kullansın :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tamam arkadaşlar hepinizi bu uzay ecnebisinden kurtarmaya geldim:
afisdunya.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar