viper 1/musti81/xxxxx/watercolours/khutuck'ün hareketleri sizi rahatsız ediyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
:farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: ne zaman düzgün bir msj yazacaksın haaaa !!

Sözümü geri aldım yaramamış:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en Ufak Şakalardan Çikar En BÜyÜk Kavgalar

beyler ZZR artık fenomen olmuş...onsuz yapamıyorlar...hehehe...Bana dokunmayan ZZR bin yıl yaşasın...:p şaka şaka...zzr kızma hemen...neyse topiği ciddileştirmeyelim lütfen...

bu bir geyik topiğidir...sizi lakayıtlığa davet ediyorum...Sınce by GEYIK...

musti81' Alıntı:
ben bilmem beyim bilir:p
ben öğrenci değilim:)
hec +1 yazmadım
mete abi seni çok sefiyom gerçi herkezi çok seviyorum burda
ben nasıl olduda hala ceza yemedim:mrgreen:
sanat için soyunurum:queen:

öğrencilerim arasında favorim mustidir...yukarıdaki yazıları beni gerçekten güldürmeye teşvik ediyor...yazılarında gülmem için psikolojik baskı yapan bir aerodinamiği var...:queen:

KARAKIZ' Alıntı:
hahahhaaaaaaaaaaaaaaa bence buraya bir kişi daha eklemek lazım o da kim biliomusunuz hemen açıklayayımm büyük harfle kalın puntoyla METEHAN:queen: :queen:

burada bir hayın domdom var...dünyanın en güleryüzlü bayanıdır...gülünce gözleri güler...:rendeer: unutulduk tabi...:wiinkk:

Son düzenleme:
akıra proterıan ve ustaoğlu kardeşlerim herkesi sevelim boşverin...yaradandan ötürü sevelim...dünyada küçük bu forumda...sonumuz veritabanı pardon karatoprak...sev sevil...hayat sevince güzel...Batsın bu dünya...bana bir mil gel ben sana 250 hektometre geleyim vs.vs..:p

sevgi kelebekleri sevgi tomurcukları ve bilumum sevgi ambiansı sizlerle olsun...:)

vermek istediğim son mesaj hayatı insanları kertenkeleleri sevelim şiddete trafikte başvuralım...:p

Kertenkeleler güzel hayvanlar. Üçe ayrılırlar:

Kertenkeleler
Kertilenkeleler
Kertemeyenkeleler (???)

viper_1' Alıntı:
Bu üyeleri hiç sevmem.Bence ANASAYFA'da asalım.Ya da ; FLOOD'ların önüne atalım... :mrgreen:

Bu çeteyi çökertmenin zamanı gelmişti.
Bildiğiniz gibi , daha önce yakalanan azmettirici ; (M.H.) şimdi polise itiraf dosyası verdi.
Dosyada aynı zamanda , çete üyeleri olduğu sanılan ve iftira atılan bazı üyeler de bulunuyor.:mrgreen: :p
:queen:

Ayrıca mete abi , en başa beni yazmışsın.Bunu da unutmayacam.:queen:
Bana verdiğin patlamaya hazır mısırları nereye sakladığımı da söylemiyecem işte.Banane banane :) :p

Yok yok.
Havalar soğudu ama , site daha soğumamış...
fan5fu.gif
fan5fu.gif

fan5fu.gif
fan5fu.gif

LAA METE ABİ : WALLA BENİM 84 KONUM VAR.ARTIKIN DAHA NE KONU AÇALIM...:p

kanka açacak konuda kalmadı valla...senin yerin ayrı...bak sen şu Klima işine girsene...tecrübe sahibi oldun...işide ilerlettin...vantilatörden fan sistemine geçince sende bir ışık gördüm...:p

Khutuck' Alıntı:

Kertenkeleler
Kertilenkeleler
Kertemeyenkeleler (???)

abi bu ne ya. :queen: alemsiniz walla.....:cherry:

Khutuck' Alıntı:

Kertenkeleler
Kertilenkeleler
Kertemeyenkeleler (???)

kertenkeleleştirebildiklerimizdenmisiniz...:p

kertenkeleleştiremediklerimizdenmisiniz....:p

Ben kertenkeleyi değil kertenkelenin kuyruğunu bırakıpda kaçmayıp yüreğiyle ben buradayım deme ihtimalini sevdim....:queen:

Bir zamanlar sokakta oynarken kuyruğunu kopardığın fakir ama onurlu bir kertenkele vardıı...o şimdi iguana oldu...ve Gülhane Hayvanat Bahçesinin müdür yardımcısı...buyrun kartvizitim...:queen:

mete_han' Alıntı:
kertenkeleleştirebildiklerimizdenmisiniz...:p

kertenkeleleştiremediklerimizdenmisiniz....:p

Ben kertenkeleyi değil kertenkelenin kuyruğunu bırakıpda kaçmayıp yüreğiyle ben buradayım deme ihtimalini sevdim....:queen:

Bir zamanlar sokakta oynarken kuyruğunu kopardığın fakir ama onurlu bir kertenkele vardıı...o şimdi iguana oldu...ve Gülhane Hayvanat Bahçesinin müdür yardımcısı...buyrun kartvizitim...:queen:

Mete abi , bişey soracam ama kızma ;

kertenkeleleştiremediklerimizdenmisiniz...

bunu yazarken , hiç heceledin mi? yoksa gelişigüzel (hemen) mi yazdın :):queen: :queen:

bence hepsine artçı olma cezası verelim viper anladı benim ne demek istediğimi motoruda kullanan zekeriya beyaz olsun :mrgreen:

biliyorsunuzdur zekeriya beyaz hoca eski harleycilerdendir :queen:

Ewt. herkese artçı olmaz cezası en iyisi olacaktır.

Ama zekeriya beyaza gerek yok.Ben ondan daha ii kullanan pilotlar biliyom. :p

Yok yok arkadaşların hepsinide severim hepside okumuş cocuklar asmayalım, kesmeyelim şimdilik kimseye zararı yoklar. (gerçekten severim)
Mete_han abim elimde tam sennlik bir konu var hazırlık aşamasındayım. Hani şu her mahallede bir deli vardır ya. Ben de bizim mahallenin delisini benim motorla gezdirdim. Abi Allah seni inandırsın bir insan bu kadar mutlu olamaz. Abim çocuk varya sevinç çığlığı atıyor şimdi ne zaman benim motoru kapının önünde görse gelip motora sarılıyor, öpüyor, seviyor. Sonra bana sevgi gösterilerinde bulunyor fotolarını uygun bir zamanda alıyımda hatta videosunu çıkardığı sesleri de duyman bakımından. Walla o garibi sevindiriyorum ya çok mutlu oluyorum.

dağılın, derinler derini geldi.
water hayatta +1 demez, dememiştir, demeyecektir, aratırsanız diyenlere kızdığını görürsünüz.
diğer derinler 5x, vlad, worider ve yarı derin les.
zzr, saygılar efendim :queen:

düzeltme: geyik cafe anasayfada gözükmemeye başladığından beri değil, ben ortalarda gözükmemeye başladığımdan beri (derinlerde temizlik yapıyordum, kawasakili bir çete basmış da ortalığı) reytingi düşmüştü. döndüm, ve reytingler yükseliyor yavaş yavaş.

ewt , (M.H.) nin , iftira ve itiraf dosyasına göre ; şüpheli diğer üyeler ; ifade vermiştir.

water' Alıntı:
dağılın, derinler derini geldi.
water hayatta +1 demez, dememiştir, demeyecektir, aratırsanız diyenlere kızdığını görürsünüz.
diğer derinler 5x, vlad, worider ve yarı derin les.
zzr, saygılar efendim

düzeltme: geyik cafe anasayfada gözükmemeye başladığından beri değil, ben ortalarda gözükmemeye başladığımdan beri (derinlerde temizlik yapıyordum, kawasakili bir çete basmış da ortalığı) reytingi düşmüştü. döndüm, ve reytingler yükseliyor yavaş yavaş.

viper1' Alıntı:
Bu üyeleri hiç sevmem.Bence ANASAYFA'da asalım.Ya da ; FLOOD'ların önüne atalım...

Bu çeteyi çökertmenin zamanı gelmişti.
Bildiğiniz gibi , daha önce yakalanan azmettirici ; (M.H.) şimdi polise itiraf dosyası verdi.
Dosyada aynı zamanda , çete üyeleri olduğu sanılan ve iftira atılan bazı üyeler de bulunuyor.

LAA METE ABİ : WALLA BENİM 84 KONUM VAR.ARTIKIN DAHA NE KONU AÇALIM...

5x' Alıntı:
bi de anket ekleseymişsin tam olurmuş

ben oyumu evet yönünde kullanıyorum
mete han ama bazı fırsatçılar şimdi çıkıp fırsattan istifade vurun kahpeye moduna girebilirler dikkat et

Tathikat devam ediyor...:mrgreen: :mrgreen:

ben mahallenin delisimi oluyom şimdi:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar