viper 1/musti81/xxxxx/watercolours/khutuck'ün hareketleri sizi rahatsız ediyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar bu ismini saydığım şahıslara sadece benmi gıcığım...yoksa herkes nefretmi ediyor...:queen:

bu şahısların ortak özellikleri...

1.mesaj sayılarının...+1...geçmiş olsun...başınız sağolsun...hehehe...vs...abidik gubidik mesajlardan oluşması...:queen:

2.geyik hususunda her an Voltranı oluşturabilecek kapasite ve zamanlarının olması...:queen:

3.hepsinin öğrenci olması...(öğrencilere ezelden gıcığımdır...hepsini kaynar kazanda haşlamak lazım...toplumun ve ailelerinin sırtında yüktürler:queen: )

4.Konu dışı ana sayfaya geçmediği günden itibaren kaybolan itibar ve prestijleri...:queen:

5.Hiçbirinin gezi ve etkinliklerde bulunmamaları...hayalet üyeler...:queen:

bunlar benim dikkatimi çeken detaylar sizde rahatsız oluyorsunuz hadi hep beraber linç edelim...Weee areee theee liiinççç...wee areee theeee şiddettttttt...:p

önerilerim...

a.Aralarına karbon kağıdı koyup fazla uğraşmadan silindir altında ezelimm...(çok fantastik oldu...)

b.Kaynar kazana atıp yahni yapalım...

c.tek tek işkence yapıp Ahmet ÖZHAN dinletip topluma faydalı bir birey haline getirelim...

onları bu hayattan çekip kurtaralım...her türlü öneriye açığım...:p

sevgi ve saygılarımla...:rendeer: :wiinkk:

bi de anket ekleseymişsin tam olurmuş:queen:

ben oyumu evet yönünde kullanıyorum:mrgreen:
mete han ama bazı fırsatçılar şimdi çıkıp fırsattan istifade vurun kahpeye moduna girebilirler dikkat et:cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben bunların hepsinden davacıyım hakim bey :queen:

akira ve tigermbz valla başlığa isimler sığmadı yav.....yoksa tigerin çizdiği robot resim halen hafızamda...hep o kabusu görür dururum...:p

xxxx valla anket eklemeyi aradım ama bulamadım...cahallık işte...

Bu üyeleri hiç sevmem.Bence ANASAYFA'da asalım.Ya da ; FLOOD'ların önüne atalım... :mrgreen:

Bu çeteyi çökertmenin zamanı gelmişti.
Bildiğiniz gibi , daha önce yakalanan azmettirici ; (M.H.) şimdi polise itiraf dosyası verdi.
Dosyada aynı zamanda , çete üyeleri olduğu sanılan ve iftira atılan bazı üyeler de bulunuyor.:mrgreen: :p
:queen:

Ayrıca mete abi , en başa beni yazmışsın.Bunu da unutmayacam.:queen:
Bana verdiğin patlamaya hazır mısırları nereye sakladığımı da söylemiyecem işte.Banane banane :) :p

Yok yok.
Havalar soğudu ama , site daha soğumamış...
fan5fu.gif
fan5fu.gif

fan5fu.gif
fan5fu.gif

LAA METE ABİ : WALLA BENİM 84 KONUM VAR.ARTIKIN DAHA NE KONU AÇALIM...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bilmem beyim bilir:p
ben öğrenci değilim:)
hec +1 yazmadım
mete abi seni çok sefiyom gerçi herkezi çok seviyorum burda
ben nasıl olduda hala ceza yemedim:mrgreen:
sanat için soyunurum:queen:

hahahhaaaaaaaaaaaaaaa bence buraya bir kişi daha eklemek lazım o da kim biliomusunuz hemen açıklayayımm büyük harfle kalın puntoyla METEHAN:queen: :queen:

atın watercolours dan şikayetçiyim. :queen: şimdi gerçekten atıyolarmış. :queen: ne komik olur warya. atılması gereken duruken.. :farao:

O pis kütükten özellikle şikayetçiyim ben de. Her ne kadar araç bulduğu gezileri kaçırmıyor olsa da :p

Davacı mısın oğlum?

Değilim hakim bey!

Neden oğlum?

Bana çok kötü bakıyo hakim bey...:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hiçbirini sevmem özellikle kütükten aşırı nefret ederim. Hele Metehan'ı bir kaşık suda boğarım, Viper_1 i ise çiğ çiğ yerim. :p

ZZR

özellikle watercolours çok dengesiz hareketler yapmaya başladı mesajları incelenirse gülme efekti abidik gubidik msjlar .. üyeliğinin iptalini istemem ama çeki düzen versinler

saygılar

:):):):).........

Son düzenleme:
mrb metehan abi

ZZR1400kawasaki akıllanmış gibisin neyse topluma bir kişi daha kazandırdık.

yani ZZR1400kawasaki seninde mesajlarını arattırsak gülmekten herkes çatlar bence

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:
özellikle watercolours çok dengesiz hareketler yapmaya başladı mesajları incelenirse gülme efekti abidik gubidik msjlar .. üyeliğinin iptalini istemem ama çeki düzen versinler

saygılar

:):):):).........

Saldırınn. Aramıza casuslar sızmaya çalışıyor..::cekic::

Bu arada senin kulağını bükmek işe yaramış zzr1400. Biraz uslanmış gibisin. Umarım böyle devam eder

ZZR

Akira' Alıntı:
Saldırınn. Aramıza casuslar sızmaya çalışıyor..::cekic::

Bu arada senin kulağını bükmek işe yaramış zzr1400. Biraz uslanmış gibisin. Umarım böyle devam eder
:farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: :farao: ne zaman düzgün bir msj yazacaksın haaaa !!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşlar arkadaş kimbilir kaç yaşında
sizmi uslandırcaksınız saçmalamayın
nettemi uslancak
tabi yaramazza kim olduğunu bilmiyorum:rendeer:

puahahahah aksam aksam guldurdun benıu zzr yıne sen saol ya..surda sen olmasan..mete_han abıcım cok gusel bı topıc..benım gozume en cok khutuck batmıstı ama:)forumda yenı moda ortamı bozanı afıse etmek realıty show gıbı..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar