viper 1/musti81/xxxxx/watercolours/khutuck'ün hareketleri sizi rahatsız ediyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Water can print screen tuşuna basmak yeterlimi...Diilse napmak lazım..Eğer yeterli ise aldığı görüntüleri nereye koyuyor..?

Ağlayan sensin mete ki kaç gündür water'ı karalamaya çalışıyorsun. Water hayatından memnun şu an.

Alp, görüyorum ki klasik yöntemi de bilmiyorsun. Oyunda printscreen tuşuna bas. Sonra oyundan çıkıp MS paint'i aç. Ekran çözünürlüğün kadar büyüklükte yeni bir dosya aç. Ve CTRL+v'ye bas ki ekran görüntüsü oraya yapışsın. Sonra da dosyayı istediğin gibi kaydet ama bitmap olmasın, çok fazla yer kaplar çünkü, jpg iyidir.

alp şurayla ilgilen...

prıntscreene bas istediğin görüntüde...

görüntüyü donatılar PAINT de ctrlye basıp V tuşuna bas...sonra farklı kaydet yap...imaheshacke yükle...8 tane link gelicek karşına...o linklerden 5.yi buraya yapıştır...

image işlemini biliyorsundur...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6001

imageshack ena ekran gelince gözata tıkla kaydettiğin şeye tık yap...aşağıda ise 640*480 e getir sıze kutucuğunu tıkla...ok de...hemen gelir linkler...+-

mustimi özledim, onsuz forumun tadı tuzu kalmadı.

Mustiiiiiiiiiiiiiiiiii evine dön gözünü seviyim, valla özledim seni ya:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayrılık olmadan insanların değeri anlaşılmazmış.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayır da anlamadığım viper1 neden bu listede...Adam şimdi konu dışına uğramıyor bile...

Uğruyor, okuyor ama yazmıyor :)

Anam, 50 karakter ne ya, ben on karakteri zor dolduruyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar