viper 1/musti81/xxxxx/watercolours/khutuck'ün hareketleri sizi rahatsız ediyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
water yeni kimliği kimi raikonen dir haberiniz olsun :queen:

water için hayatta iki şey vardır:
1.Star Wars
2.Mclaren

ben size açıklıyım yeni kimliğini water açıklamadan önce de siz ona göre hazırlık yapın ara vermeden saldırmaya devam edin:p

evet hadi bakalım kimi ile ilgili komik video var mı:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mete sen daha önceden takmışssın adamlara bak şimdilerde kaynaşmışssın...
Mesajları tek tek okudum sanki işim yokmuş gibi...

Ne adamlarsınız var ya....

Olur mu öle şeyy.. Hepimiz kardeşiz.. Rahatsızlık söz konusu olamas heheh :p

eheheh bende geçen gün forumda arama yaparken gördüm bu başlığı güncelliyim dedim vazgeçtim sonra:mrgreen:

bi de yeniler için yazayım da yanlış anlama olmasın mete ile gıcıklığımız yok yani eskiden. bu başlığı açarken de enseye şaplak modundaydık:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Belli belli....Voltran cılar sizi.......

evet arkadaşlar bu ismini saydığım şahıslara sadece benmi gıcığım...yoksa herkes nefretmi ediyor...:queen:

bu şahısların ortak özellikleri...

1.mesaj sayılarının...+1...geçmiş olsun...başınız sağolsun...hehehe...vs...abidik gubidik mesajlardan oluşması...:queen:

2.geyik hususunda her an Voltranı oluşturabilecek kapasite ve zamanlarının olması...:queen:

3.hepsinin öğrenci olması...(öğrencilere ezelden gıcığımdır...hepsini kaynar kazanda haşlamak lazım...toplumun ve ailelerinin sırtında yüktürler:queen: )

4.Konu dışı ana sayfaya geçmediği günden itibaren kaybolan itibar ve prestijleri...:queen:

5.Hiçbirinin gezi ve etkinliklerde bulunmamaları...hayalet üyeler...:queen:

bunlar benim dikkatimi çeken detaylar sizde rahatsız oluyorsunuz hadi hep beraber linç edelim...Weee areee theee liiinççç...wee areee theeee şiddettttttt...:p

önerilerim...

a.Aralarına karbon kağıdı koyup fazla uğraşmadan silindir altında ezelimm...(çok fantastik oldu...)

b.Kaynar kazana atıp yahni yapalım...

c.tek tek işkence yapıp Ahmet ÖZHAN dinletip topluma faydalı bir birey haline getirelim...

onları bu hayattan çekip kurtaralım...her türlü öneriye açığım...:p

sevgi ve saygılarımla...:rendeer: :wiinkk:

Valla ben rahatsız olmuyorum....Eğleniyorum işin açıkçası....:queen: :queen:

Son düzenleme:
Mete sen daha önceden takmışssın adamlara bak şimdilerde kaynaşmışssın...
Mesajları tek tek okudum sanki işim yokmuş gibi...

Ne adamlarsınız var ya....

abi bunlar bi zamanlar çeteydi valla...siteyi bir sağa bir sola fırlatırlardı...Kimse başedemezdi bunlarla...modlar admin illallah demişlerdi...Ama yalan oldular artık...

görüyorsun sitede benim gibi efsane kaç eleman var...popülaritem hep zirvede...:cherry: :bounce:

hepsi benim tornadan geçmiştir bu arkadaşların...:queen:

eheheh bende geçen gün forumda arama yaparken gördüm bu başlığı güncelliyim dedim vazgeçtim sonra:mrgreen:

bi de yeniler için yazayım da yanlış anlama olmasın mete ile gıcıklığımız yok yani eskiden. bu başlığı açarken de enseye şaplak modundaydık:queen:

bak bide açıklama yapmış yav...:p

Esas sen yalan oldun hacım...waterla kimi kanka olup çıktılar...kütüğü zaten hep sevdik...aranızdan su sızmadı bi dönemler...hayrola ...:cyclopsan

Son düzenleme:
Benim ekibim bellidir hep. 5x gel desin, geliriz.
Ama özünde hepimiz bağımsızız.
Efsane olmak gibi bir derdimiz de yok :).

Mete yav, site illallah dedi diyorsun ama bizim ekibin hiç cezası yok (Uyarı bol bol var ama). Sen kendi cezalarından bahset bakalım :queen:.

Benim ekibim bellidir hep. 5x gel desin, geliriz.
Ama özünde hepimiz bağımsızız.
Efsane olmak gibi bir derdimiz de yok :).

hadi hadi yeme bizi...Kimiyle aldın başını gittin yad ellere...5 x i dışladınız işte...tabi beni ilgilendirmez ama paylaşımlar azaldı belkide...F1 sevmiyo diyemi dışladınız çocuğu...:queen: :p

ben topun ucundayım zaten...ama hızınız kesildi..nedeni nedir acaba...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geyiği bile beceremediler ha...Nerelere geldiğinin resmidir....:farao:

Biz Geyik Cafe'yi terkettiğimiz için bu hale geldi geyik. Sen bilmezsin alp, biz geyik cafe'ye takılırken millet sırf okumaya gelirdi. Sonra orayı kopyala yapıştır türü şeylerle doldurunca millet biz de terkettik. Şimdi ayda yılda bir yazılan bir yere döndü.

mrb metehan abi

ZZR1400kawasaki akıllanmış gibisin neyse topluma bir kişi daha kazandırdık.

yani ZZR1400kawasaki seninde mesajlarını arattırsak gülmekten herkes çatlar bence

katılıyorum .... (+1 yazmadım maazallah beni de eklersiniz listeye , zaten öğrenciyim :mrgreen: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar