Videodan okunamayan plakayı okumaya çalışıyorum

Resimler videodan aldığım ss'lerdir. Olay açıkça görüldüğü üzere plakasını okuyamadığım şahıs beni göre göre ve sollamanın yasak olduğu yolda sollamaya çıkmıştır. Nasılsa kamera kayıtta diye dönüp yakalamaya falan da kalkmadım zaten çok hızlıydı ama plakayı okuyamıyorum. Okuyabilirsem devamını savcılıkta çözeceğim.

Bu plakayı okumanın bir yolu var mı, hollywood aldatmacaları gibi bi şekilde netleştirme şansımız yok mudur? başka yapılabilcek durum civardaki mobeselere bakmak ama o da çok zor.

xe4oyr.png

2mpg6cx.png

Resimler videodan aldığım ss'lerdir. Olay açıkça görüldüğü üzere plakasını okuyamadığım şahıs beni göre göre ve sollamanın yasak olduğu yolda sollamaya çıkmıştır. Nasılsa kamera kayıtta diye dönüp yakalamaya falan da kalkmadım zaten çok hızlıydı ama plakayı okuyamıyorum. Okuyabilirsem devamını savcılıkta çözeceğim.

Bu plakayı okumanın bir yolu var mı, hollywood aldatmacaları gibi bi şekilde netleştirme şansımız yok mudur? başka yapılabilcek durum civardaki mobeselere bakmak ama o da çok zor.

http://i59.tinypic.com/xe4oyr.png

http://i60.tinypic.com/2mpg6cx.png

Daha önce emniyete kasksız bir sürücünün fotoğrafını pilaka net ve okunur bir biçimde göndermiştim.

1 hafta sonra gelen yanıtta, bir şahsın kusurlu olduğuna ancak polis memurları kanaat getirebileceklermiş, benim çektiğim fotoğrafın bir hükmü yokmuş. Bu yüzden ceza yazamayız dediler.

Aynı cevabı forumdan çok kişinin aldığını da biliyorum. Bu sebeple pilakayı okusan bile senin bir işine yaramayacak.

Daha önce emniyete kasksız bir sürücünün fotoğrafını pilaka net ve okunur bir biçimde göndermiştim.

1 hafta sonra gelen yanıtta, bir şahsın kusurlu olduğuna ancak polis memurları kanaat getirebileceklermiş, benim çektiğim fotoğrafın bir hükmü yokmuş. Bu yüzden ceza yazamayız dediler.

Aynı cevabı forumdan çok kişinin aldığını da biliyorum. Bu sebeple pilakayı okusan bile senin bir işine yaramayacak.

benımde başıma geldi, 1080 çözünürlükte video gönderdim ilgilenmediler. ceza yazamayız dediler

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------

Dostum adam seni görmüyor bile, tamam sollanmazda sollama yapmış hıyar ama yol rampa dikkatini çekerim sen karşıdan gelen sinek gibi ufacıksın. Biranda çıkıyorsun karşısına

Plakanın görüldüğü çok az kare var malesef okuman mümkün değil.

Videoyu programla ciddi düzeyde yavaşlatırsan okunur gibi duruyor. Videoyu durdurunca netliği bozuluyor

Saniyorum ki sadece trafik kural ihlali olarak degerlendirilmez ve bu sebeple ilgilenebilir diye umuyorum. Illa ki bi ceza almasi icin elimden geleni yapacağım. Keşke pesinden gitseymisim diyorum simdi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaklaşık 560 frame yakalamama rağmen net bir görüntü elde edemedim maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar