Video içler acısı yorumları okuyun yarılma garantili Çal Keke Çal

birkaç yorum

1907Askimiz
şu mavili tanrıları herhalde

GFBSinop57
Nasrettin Hoca'yı gölün başında gören köylü sorar;
+ Napıyorsun hoca?
- Göle maya çalıyorum.
+ Çal keke çal.

Atarcı Ağbi
sıkma çay keke çay :D

Bim Market
bimde döner biçagı 20.99

ahmet Özer
Bir gün okul bahçesinde dolaşıyorum hoca cağırdı hoca dedi .... git ders başladı

vs. vs.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu videoyu izleyin ve ne kadar şanslı olduğunuzu görün aklınızın kıymetini bilin, herkese bahşedilmiyor akıl.

hangi ruhsal durumla bunlar yaşandı, hadi onu geçtim bu kadar insan niye oturmuş dinliyo bunları :)

sepet sepet yumurta saqın beny unutma unutursan qüserim çhal Qeqe chal :cherry:

Bu dansın amacı eline palayı alıp, bakın ben ölmüyorum, hem dans ediyorum hem pala sallıyorum, üstelik hiç bir yerime de saplanmadı ne kadar yetenekliyim demek gibi bir şey mi yani nedir çözemedim olayını? Git halay çek, zeybek oyna, horon tep ne bileyim olmadı apaçi dansı yap ama nedir bu yani nedir nediiirrrr, ruh hastası edersiniz adamı.

Allah'ım sana şükürler olsun ki bana akıl vermişsin. ::thanks:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halimize şükretmek için bi neden daha... Ya böyle olsaydık.:queen:

Bunların olayı farklı bence. Kesin bunlar bir yerde kavgaya adam indirmeye falan gidecekler alıştırma yapıyorlar:queen: Alıştırma esnasında ekiplere yakalanmamak için olaya düğün süsü vermişler:queen: düğün literatüründe dünyada bir örneği daha yok çünkü :queen:

O bıçak elinden fırlayıp çocuğun tekine girerse görürüm ben kekeyi

yahu tamam da bizimde kılıç kalkan ekibimiz yokmu tarihden gelen bir doku diyelim...yöresel kültürün içinde varsa ben şaşırmam garipsemem ...:p ülke tarihlerini inceleyin savaşan toplumların silahlarla veya kesici aletlerle güç gösterileri yapar..Eski Roma da bile böyle değilmiydi...her hareketin bir anlamı vardır diye düşünürüm ama belkide bu hareketler kesinlikle şov değil eski bir gelenek...

tarihsel ritüel ve figürlerde mantık aramayınız...

alahım sen bu milete akıl fikir ihsan eyle yarabim.. :) apaçilikde daha ötesi yok heralde serseriliği kahramanlık sanıyorlar bunlar heralde.. :)

Sonuna Kadar izledim. Sonunu bilmeme rağmen yine de izledim.
Belki o bıçak birisine girer diye !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar