vespamı boyamak istiyorum

:cherry: arkadaşlar herkeze selam...
1993 vespa px 200 ümü boyamak istiyorum ben yaptım..! demek için boyacılara yaptırmak istemiyorum tabi mali açıdanda önemli bi gerekçee.:cherry:
sizden yardımlarınızı istiyorum..
ne yapmalıyım
sprey boya kullanmayı düşünüyorum
zımpara nasıl olmalı
nelere dikkat etmeliyim şimdiden yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim :cherry:

usta ismin soyismin özgür özer se büyük tesadüf benimkide özgür özer...slm adaş ve soydaş:queen:

teşekkür ederim İHTİYAR...
EVET ADAŞ ADIM ÖZGÜR SOY ADIM ÖZER MEMNUN OLDUM

bu discovery de kullandiklari isiga gore renk degistiren yanar doner tabir ettigimiz boyalar cok guzel onlar var mi memleketimizde :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Biraz daha pahalı gelir ama fırın boya attır....Vespaya sprey boya yakışmaz...Uğraştığına değmez....Aşağı yukarı aynı fiyata çıkar....Bir kaç ufak şeyini boyayacam desen tamamda yazık etme motora....

hayır motorun tamamını boyatıcam arkadaşım. tavsiyen için teşekkürler .
bende spreyden vazgeçtim, normal kompresörle oto boyası atıcam. renk önerileriniz varmı ?ben çift renk yapmayı düşünüyorum( kırmızı-siyah )
birde nikelaj yapılacak bi kaç aksesuar var: yan korumalar,jantlar,motor kapağı,vs. nerde yaptıra bilirim ve fiyatı için bi bilgisi olan varmı arkadaşlar...ben pendikteyim herkese kazasız belasız sürüşler...

boya be dostum tutan mı var ? :p ama şu anki rengi çok hoş bilesin :)
veeee bu motor çok değerli bence orjinalini hiç bozma hatta eskiyen yıpranan parçaları varsa tekrar orjin ile değiştir motor mükemmmel....

Boya gitsin.. spray kullanırsan da kaliteli olsun :) bazıları çok adii ; grafftiy bile atılmıyoo :queen:

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın resimdeki motor benim değil çok hoşuma gittiği için koydum daha doğrusu kendi motorumu buna benzetmeye çalışıcam....gerçi bu 1970 lerin motoru benimkide 1993 ama yinede vespa hastalarının vazgeçilmez bir serisii....arkadaşlar nikelej veya kromej yapan uygun biyer bilenvarmı....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zannedersem modeli cosa....Ya kırmızı yap ya da siyah...Eğer nikelaj yapıcaksan tek renk tercih etmelisin...Nikelajlar göstermez kendini...

Ya ateş kırmızı ya da şeytan kırmızı...Favorim bunlar...

bu siteyi görm,şt,m teşekkürler tabi ne zaman istersen yardımcı olurum dostum ama bende pek tecrübeli sayılmam nede olsa ilk defa boyuyorum
...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar