Vespa da mondial mi asya motor mu?

Bitane vespa motor almak istiorum malum genç adamım ucuzluk önemli o yüzden çin mallarına yöenldim bitane asya motor buldum bitanede mondialin vespasını buldum asya motor mondialden 300 lira fazla arasında kaldım asya biraz daha hoşuma gitti mondialde ucuzluk bakımından hoşuma gitti ama asya motor daha bi güzel duruyor ama önemli olan taraf kalite işte tam burada sizlere ihtiyacım var beni bilgilendirirmisiniz asya mı? Mondial mi?

ikisi de değil.
ikinci el al ama sağlam bir motor al.
yamaha, honda ya da vespa.ama çin mallarından uzak dur arkadaşım.

Mondialin vespasini buldum demekle ne soylemek istedigini anlamadim ?

Sen scooter ve korumalarin icin ayirdigin butceyi bizler ile paylasirsan , alternatif motosiklet tavsiyelerinde bulunabiliriz

Selamlar.

mondial'in 125 zn sini diyorsun galiba güzel motor bende başlangıç olarak düşünüyorum ama (Made İn Chına)

çin malı ewet ama hoşuma gitti scooter ve korumalar için ayırdığım bütceye gelince 2300 tl ama kredi kartıyla alıp taksit yaptırcam ayda 185 olarak taksitlendirme var bu bana göre tam o yüzden düşünüorum mondialde ayda 150 150 olrak taksitlendirme var ama asya daha çok hoşuma gitti

zn denen Asyanin 125 T modeli sanirim , butcenin icerisinde korumalar da var ise zn tercih edebilirsin , bildigim kadari ile zn de sorun yasayan az sayida kisi var , yinede forum da zn 125 kullanicilari basligi var kontrol etmende fayda var.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-zn-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Yukaridaki link'den kullanici paylasimlarina erisebilir secim yapman konusunda yardim alabilirsin.

Hayirli olsun , tekerin duz bassin.

Son düzenleme:
125 zn lerde kronik arka fren problemi ve egzos bağlantılarının kopma sorunu var..
ama bunlar aşılabilir..forumları iyi okumak gerek..
haa servis olarak mondial yaygınlığını bulamazsın..ama kasap mı denk gelir berber mi bilemem..

Kesinlikle ikiside değil. İkinci el düşük kilometreli japon,taiwan ya da italyan bak arkadaşım kafan rahat olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar