- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bizde 3 kişilik olanlardan 2 tane var, biri az biraz daha büyük, önünde çanta, ayakkabı vb bırakacak yeri var fazladan, onu çocuklar izci kamplarına giderken kullandılar, küçük olanı motoda taşıyoruz. aslında bunları kurması 10dk sürmüyor.ben de f&b kullanıyorum 3-4 kişilik olandan. memnunum ama kurması biraz yoruyor.
hanıma gidersek şişme yatak ve sandalye de ekleniyor işin içine.
bu sene yan çanta yaptırdım da cadırı yatagı saglı sollu sokup topcase üstüne sadece sandalyeleri bağlarım diye düşünüyorum.
fakat bütçe olmaması sebebiyle topcase olayı çok canımı sıkıyor. givinin 5.5 k olan 45lt modelinin plastiği ince falan diyorlar.
açıkçası ne alacagımı şaşırdım, şeytan diyor al maxem, alttan 2 civata ile sağlamlaştır devam et![]()
Büyük olan çadır fresh&black 5.2, 2 oda bi salon olandan, 2 kişilik odasını çocuklar kullanıyor, önündeki büyük yer yağmurda kahvaltı/yemek yemeye bile iş gördü ve şaşırtıcı şekilde kurması çok kolay, decathlon'un en kolay çadırı diyebilirim, 4 taraftan kazık çakıp çubukları geçirince iplerinden çekince ayağa kalkıyor ve iç kısmı, odaları vb. kurulu halde geliyor, çocuklar 10dk'da kurabiliyorlar, arabayla gidilen kamplar için çok iyi oldu.
Motorla en son hanımla gittiğimizde 3 işilik f&b çadırı almıştık, yan çantalardan birinde de 2 kişilik şişme yatak, şarjlı yatak pomoası ve decathlondan aldığmız nurgaz kamp ocağı sığmıştı, yanına iki çift spor ayakkabı bile skışmıştı. diğer yan çantaya da yedek kıyafet, şort, havlu falan sığdırmıştık. Arka çanta içine çok bir şey bırakmamıştım zaten üzeri yüklü olacak diye sadece el altında bulunacak ıvır zıvır, pet şişe su, xioami şarjı lastik pompası falan vardı.
Kamp sandalyesi de decathlon'un küçük kamp sandalyeleri var, arka çanta üzerine bağlanır diye onlardan aldım ama sonradan bu kış başı temu kapanmadan temu'dan ön koruma demirlerine bağlanan çantalar almıştım sandalyeleri onlara koyarım artık.