Venom mu durt mi?

Arkadaşlar yeni başlayacağım baharda ve yazın giyebileceğim güzel bir mont arıyorum venom dynamic ile durt demo arasında kaldım.
İkisininde iç astarı çıkabiliyor fileli oluyor, durtde ek olarak göğüs kısmındada koruma var.
Fiyatları aşağı yukarı aynı 600 civarında.
AOWV5p.jpg

Açıkcası Durt markasına hiç güvenmiyorum ben, güzel bir ürününe denk gelemedim henüz. İkisi de giriş seviyesi markalar ama Venom bence kat kat kaliteli Durt'a göre. 4Riders'ın da bu fiyatlarda ürünleri vardı sanırım, ona da bakabilirsin.

Venom Türkiye üretimi ve impactec korumalar kullanıyor. Tech90’nın malı. Bir sorun olduğunda fabrika yardımcı davranır fakat durt hakkında birşey diyemiyorum çünkü ne giyen tanıyorum ne de kendim gördüm.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Venom Türkiye üretimi ve impactec korumalar kullanıyor. Tech90’nın malı. Bir sorun olduğunda fabrika yardımcı davranır fakat durt hakkında birşey diyemiyorum çünkü ne giyen tanıyorum ne de kendim gördüm.

Benim ilk montum Venom Compass Black'ti. Onun korumaları Impactec değil köpük gibi bir malzemeydi, bu malzemeyi zaman içinde Impactec ile değiştirmişlerse süper. Daha bir tercih sebebi bence.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Ben Durt kullanıyorum. Mükemmel diyemem elbette. Ne kadar ekmek o kadar köfte. İki senedir kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Korumaları dirsekte, sırtta ve omuzda var benimkinin. İç astarı yağmur ve soğuk geçirmiyor. Soğuk dediğimiz nemli soğuk yani engellenmesi en zor soğuklardan. Bileklerinde daraltmak için çıtçıt var, eldiveni taktıktan sonra bileklerini daraltıyorum ordan içeriye soğuk girmiyor. Yazın havadar (Antalya sıcağında kullanıyorum) ve terletmiyor trafikte kalmadığınız sürece.

Koruma seviyesi 1 sanırım benimkilerinin. Test etmedim ve Allah'ta test ettirmesin. Ama bir gün 70 civarlarında viraj dönerken virajın iç tarafında turuncu eğilen dubalar vardı, dirseğimi onun sert kısmına (ucuna) çarptım ve herhangi bir acı veya sert darbe hissetmedim. Hafifçe biri vurmuş gibi bir hissiyat oldu.

Genel olarak kullanım yorumlarım böyle. İki senede deformasyon olarak sadece dışındaki reflektörler yerinden doyulmaya başladı başka bir sökülme yırtılma vs olayları ile karşılaşmadım.

Venom nasıldır hiç bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

Benim mont Durt Air System Mavi bu arada.

İkisine pek tavsiye etmem.Durt markasını beğenmedim.Venom Adventure modelinide korumalarından dolayı direk iade ettim.Ancak Venom'un City modelindeki korumalar iyi.Tech90 ın ve sırt korumasıda var.Ben alacak olsam onu alırım..

Bir de ROLEFF arayın. Şu anda bulabilirseniz en mükemmel fiyat performans oranlı ve ciddi şekilde kaliteli ürünü almış olursunuz. Bulamazsanız VENOM öneririm. Ama röleff' e mutlaka bakın.

Mersin İl Temsilcisi
Evet röleff
Ama prohell derim venon'dan önce..
Burada trafik, yunus vs motorlu polisler hep prohell
Takımı 800-900 iken tek üst neden 600?
Bence iyi araştırmanışsınız.
Acele etmeyin

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir de ROLEFF arayın. Şu anda bulabilirseniz en mükemmel fiyat performans oranlı ve ciddi şekilde kaliteli ürünü almış olursunuz. Bulamazsanız VENOM öneririm. Ama röleff' e mutlaka bakın.

Roleff'in Riga modelini memnuniyetle kullanıyorum. Sadece fermuarları aşırı dandik, değiştirmek gerekir. Sırt koruması çok çok kötü, bunu da değiştirmek gerekir.

Mersin İl Temsilcisi
Bu arada ben ana sayfada reklamı olan motoavm fiyatlarına baktım.
456tl den başlıyor.
Prohelin bazı modelleri de var.
Ben olsam kumas dansimotresi en yüksek ve su geçirmez olanı alırdım

Arkadaşlar tip olarakda venom içime sindiği için venomu aldım hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür eder.

F54

bu mototal in indiriminden almıştım 3yıl bitti bi sıkıntı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar