Ben Durt kullanıyorum. Mükemmel diyemem elbette. Ne kadar ekmek o kadar köfte. İki senedir kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Korumaları dirsekte, sırtta ve omuzda var benimkinin. İç astarı yağmur ve soğuk geçirmiyor. Soğuk dediğimiz nemli soğuk yani engellenmesi en zor soğuklardan. Bileklerinde daraltmak için çıtçıt var, eldiveni taktıktan sonra bileklerini daraltıyorum ordan içeriye soğuk girmiyor. Yazın havadar (Antalya sıcağında kullanıyorum) ve terletmiyor trafikte kalmadığınız sürece.
Koruma seviyesi 1 sanırım benimkilerinin. Test etmedim ve Allah'ta test ettirmesin. Ama bir gün 70 civarlarında viraj dönerken virajın iç tarafında turuncu eğilen dubalar vardı, dirseğimi onun sert kısmına (ucuna) çarptım ve herhangi bir acı veya sert darbe hissetmedim. Hafifçe biri vurmuş gibi bir hissiyat oldu.
Genel olarak kullanım yorumlarım böyle. İki senede deformasyon olarak sadece dışındaki reflektörler yerinden doyulmaya başladı başka bir sökülme yırtılma vs olayları ile karşılaşmadım.
Venom nasıldır hiç bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
Benim mont Durt Air System Mavi bu arada.