- Konu Yazar
kaskı bu gün aldım şans eseri internette gezerken motovizyonda dün başlayan bir indirimi gördüm ve Vemar marka kaskların 99 ytl fiyatta olduğunu gördüm (aldığımda üzerinde 180€ yazan etiket vardı1/3 fiyatına aldım resmen) ellerinde stokta kalan kaskların kısa bir araştırma yaptım güvenlik konusunda ve kadıköydeki buluşmada da (11'indeki eminin askerlik kutlaması jeesin doğum günü vs vs..) bi kaç kişinin konuşmasına o an denk gelerekte sitesindende gördüğüm kadarı ile kask MotoGP klasmanında Honda Repsol takımı tarafından kullanılmakta olduğunu gördüm ve E1 güvenlik sertifikalı aldığım kaskta :cat:
kısacası stok eritme amaçlı yapılan bir kampanya esasında :cat:
xl veriyorduki adam dedim o kask bana büyük olur L bedeni taktıktan sonra tam oturduğunu anladım ve almaya karar verdim
işin kötü yanı esasında hoşuma giden kaskın L bedeni olmamasıydı
ale:
bende ona benzer birşey aldım özellikle çene pad'li olmasını istiyordum kaskın çünkü alttan gelecek olan hava akımını kesmek istiyordum ve öyle bir kaskımda oldu çift D halkalı kayış sistemli diye biliyordum ama modeline göre değişiyormuş geçmeli bir kilit mekanizması bulunmakta kaskımın..
gelelim resimlere

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy
kask ile henüz tam manada bir deneme yapamadım bu gün şerif abinin arkasında artçı olarak kullandım honda xx'te kaskının arkasında kaldığında belli bir hızda ıslık sesi yaptı ama onun haricinde kafamı açığa çıkarttığımda vs rüzgarı tam aldığında anormal bir rüzgar sesi yok :cat:
tabi tam olarak denedikten sonra tekrardan yazarım buraya olumlu olumsuz yönlerini
kısacası stok eritme amaçlı yapılan bir kampanya esasında :cat:
xl veriyorduki adam dedim o kask bana büyük olur L bedeni taktıktan sonra tam oturduğunu anladım ve almaya karar verdim
işin kötü yanı esasında hoşuma giden kaskın L bedeni olmamasıydı
bende ona benzer birşey aldım özellikle çene pad'li olmasını istiyordum kaskın çünkü alttan gelecek olan hava akımını kesmek istiyordum ve öyle bir kaskımda oldu çift D halkalı kayış sistemli diye biliyordum ama modeline göre değişiyormuş geçmeli bir kilit mekanizması bulunmakta kaskımın..
gelelim resimlere

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy
kask ile henüz tam manada bir deneme yapamadım bu gün şerif abinin arkasında artçı olarak kullandım honda xx'te kaskının arkasında kaldığında belli bir hızda ıslık sesi yaptı ama onun haricinde kafamı açığa çıkarttığımda vs rüzgarı tam aldığında anormal bir rüzgar sesi yok :cat:
tabi tam olarak denedikten sonra tekrardan yazarım buraya olumlu olumsuz yönlerini
Son düzenleme: