Vemar VPS Racing R27 kask aldım

kaskı bu gün aldım şans eseri internette gezerken motovizyonda dün başlayan bir indirimi gördüm ve Vemar marka kaskların 99 ytl fiyatta olduğunu gördüm (aldığımda üzerinde 180€ yazan etiket vardı1/3 fiyatına aldım resmen) ellerinde stokta kalan kaskların kısa bir araştırma yaptım güvenlik konusunda ve kadıköydeki buluşmada da (11'indeki eminin askerlik kutlaması jeesin doğum günü vs vs..) bi kaç kişinin konuşmasına o an denk gelerekte sitesindende gördüğüm kadarı ile kask MotoGP klasmanında Honda Repsol takımı tarafından kullanılmakta olduğunu gördüm ve E1 güvenlik sertifikalı aldığım kaskta :cat:
kısacası stok eritme amaçlı yapılan bir kampanya esasında :cat:
xl veriyorduki adam dedim o kask bana büyük olur L bedeni taktıktan sonra tam oturduğunu anladım ve almaya karar verdim
işin kötü yanı esasında hoşuma giden kaskın L bedeni olmamasıydı :pale:
bende ona benzer birşey aldım özellikle çene pad'li olmasını istiyordum kaskın çünkü alttan gelecek olan hava akımını kesmek istiyordum ve öyle bir kaskımda oldu çift D halkalı kayış sistemli diye biliyordum ama modeline göre değişiyormuş geçmeli bir kilit mekanizması bulunmakta kaskımın..

gelelim resimlere

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

By ilkyy

kask ile henüz tam manada bir deneme yapamadım bu gün şerif abinin arkasında artçı olarak kullandım honda xx'te kaskının arkasında kaldığında belli bir hızda ıslık sesi yaptı ama onun haricinde kafamı açığa çıkarttığımda vs rüzgarı tam aldığında anormal bir rüzgar sesi yok :cat:
tabi tam olarak denedikten sonra tekrardan yazarım buraya olumlu olumsuz yönlerini

Son düzenleme:
hadı hayırlı olsun sonunda aldın demek iyi ya yavas yavas topluyosun işte allah asfalt yuzu gostermesin

daha baska modeller varmiydi:)
bizim artci kaskimizi yenilemenin vakti gelmisti..
bakalim bi

Hayırlı olsun. Gayet de uyguna almışsın. Güle güle eskit. Kazasız belasız:)

hayırlı olsun iyi düşürmüşsün allah asfalt yüzü göstermesin:wiinkk:

saolun arkadaşlar şerif abideede vemar kask vardı sordum bi sorun yaşamadığını söyledi sitede olmayan başka bi kaç arkadaşa sordum kaçırma diye yorum yapınca onlar aldım =)

izmire bi daha gelince alıp test edicem senin dükkandaki monitörlerde =)

Super Moderator
Güle güle kullan... Vemar beklentilerini karşılayacak ve kendinden memnun bırakacak bir kastktır.

Şu an distribütör durumu nedir bilmiyorum ama, 2-3 sene önce kapı kapı dolaşmama, önerilen, yönlendirilen her yere defalarca gitmeme rağmen vizör bulamadığım bir kasktı. Çok sevip, çok överken bu bahtsız olaydan sonra aramız açılmıştı Vemar'la...:)

Özlemişim...:p

bende bi salaklık yapıp kolanyalı mendille vizörü sileyim dedim ama öok ettim :p minicik bi yerin antifog özelliği gitti :D soyuldu az :D sen sen ol kolanyalı mendil sakın sürme :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar