Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu reklamcı iki renk nasıl basacak onu çözemedim ben. Niye vektörel çizimi gerekli, iki rengi de ayrı ayrı çizip üst üste mi bindirmek gerekli acaba bilemedim şimdi. Neyse gelişmelerden haberdar ederim
valla ben sadece tasarla, çiz, mizanpaj yap tarafında iyiyim.
ne dijital, ne de offset baskı tekniği muhabbetinden hazzedemedim bir türlü.
atıyorum, tercihinize göre "pantone" renk seçerek basar sanırım.
neden vektörel.
teorik olarak sonsuza dek büyütülebilir. detay kaybetme ya da pikselleşme durumu olmaz.
çizim olduğu için de doğal dekupe-transpran özelliği gösterir.
resim formatlarındaki gibi kesip al derdi olmaz.
Bunu reklamcı iki renk nasıl basacak onu çözemedim ben. Niye vektörel çizimi gerekli, iki rengi de ayrı ayrı çizip üst üste mi bindirmek gerekli acaba bilemedim şimdi. Neyse gelişmelerden haberdar ederim
Vektörel istemesinin sebebi, kuvvetle muhtemel folyo kesim yapacağı içindir. Eğer folyo kesim olacaksa da SLR kısmındaki renk geçisi olamaz. Bir kaç renk kesilip üst üste yapılabilir ama gradyan şeklinde renk geçişi yapılamaz. Ama reklamcıda bas-kes makine varsa görseli dijital baskı yapıp etrafını kesebilir. Yoksa ve illa da renk geçişi olsun dersen, yine dijital baskı yapılıp, etrafını makas/maket bıçağı ile kendin kesebilirsin. Ama dijital baskı yaptıracak olursan kalite olarak çok iyi olmama ihtimali çok yüksek. Çünkü reklamcıların yaptığı baskılar büyük boyutlu ve genelde bir kaç metre uzaktan bakılacak şekilde olduğu için düşük baskı kalitesi sorun olmuyor, dolayısıyla yüksek kalitede baskı yapabilen pahalı ve yüksek baskı maliyetli makineleri tercih etmiyorlar.