...ve sonunda Khutuck motorize

yok hocam, anlatamamışım: polis beni sağ şeritten kovup emniyet şeridine sürdü. sağ şeritte yer işgal etmemi istemedi yani.

hayırlı olsun Khutuck mete_han abide honda dan komisyonmu alıyodur nedir :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin

güle güle kullan aziz kardeşim Allah kaza bela vermesin.tekerin hep düz bassın:cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.:rendeer:

HRC

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim, güle güle kullan.

anaaaa bızım ora lan ulan bızım oralarda fınk atıyosunuzda meersem haberımız yok mus bee

metehan abı bırak bu poset ısını bak san taktık verıyım bızım ordakı kuryecıler hep ole yapıyo bel cantaları varya onu topcasenın demırınden plakaya bagla hemde conta oldugu ıcın dıkkatte cekmez :mrgreen::cat:

Son düzenleme:
anaaaa bızım ora lan ulan bızım oralarda fınk atıyosunuzda meersem haberımız yok mus bee

metehan abı bırak bu poset ısını bak san taktık verıyım bızım ordakı kuryecıler hep ole yapıyo bel cantaları varya onu topcasenın demırınden plakaya bagla hemde conta oldugu ıcın dıkkatte cekmez :mrgreen::cat:

kanka şu olayı bi fotoğrafla anlatsana ya...bana bi taktik verin ...uğraşmayım böle amele gibi...:p

:) nazar değmesin öncelikle,
hayırlı olsun Fırat. kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim.
çok sevindim...:)

54960334rb7.jpg

Sevgili Fırat senin mutluluğun benim mutluluğum...Allah kazadan beladan korusun...bizlere kötü haberler duyurmasın...senle yaptığım aon gezide çok kontrollü olduğunu farkettim...iyi sürüş kabiliyetin var...:cat:

:) nazar değmesin öncelikle,
hayırlı olsun Fırat. kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim.
çok sevindim...:)

Çok teşekkür ederim abi, kısmet olursa en kısa zamanda sana uğramayı planlıyorum.

Sevgili Fırat senin mutluluğun benim mutluluğum...Allah kazadan beladan korusun...bizlere kötü haberler duyurmasın...senle yaptığım aon gezide çok kontrollü olduğunu farkettim...iyi sürüş kabiliyetin var...:cat:

Eyvallah abi. İyidir kontrollü olmak, acelem olsa bile hiç gidememektense 5 dakika geç gitmeyi tercih ederim. Otomobilde de bunu uygulardım, hele ki motorda hiç acelem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar