...ve sonunda Khutuck motorize

hadi geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler.
Metenin poşetlendiği yer tam mobesa kamerası olan yerdi galiba :)

na-mümkün öyle bişey...:bounce:ben polis çocuğuyum...bana bişey olmaz...ben türküm...bana hiçbişey olmaz...ben kaza yapmam...ben yanmam...ben düşmem..ben ölmem...:queen:

Mete abi bune poşetler falan valla yakıstıramadım sana :p :p :) hehe..Hayırlı olsun abi darısı bızım basımıza artık gonlumuzdeki motora kavustursunn...Kazasız belasız altında paralansın :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
ya hemende kişisel algılama...malum motosikletlerimizin biri 2007 biriside 2008..hassaslar toza toprağa karş...makina bu duygusal oluyor...ha sen alışıksın orda ama makinalarımızı düşünmek zorundayız...:p

tamam sendeniz...Kütükcük aha ye iç sebil kanka ..:queen:yürüyelimmm arkadaşlarr lay la la la layy layy...:p

Ben neden enduro ruhlu bir süpermoto aldım sanıyorsun, toz alerji yapmasın diye tabi. :)

Yiyin için tadını çıkarın mekanın, sen neredeydin Mete senin orada ucuz İkea'da bulunmaz şimdi. Haftaya da yemeğe senin ordayız artık. :mrgreen:

Kütükcan teşekkür ne demek sana gaz vermek, fikir beyan etmek bir zevkti benim için. :cat:

Mete abi bune poşetler falan valla yakıstıramadım sana :p :p :) hehe..Hayırlı olsun abi darısı bızım basımıza artık gonlumuzdeki motora kavustursunn...Kazasız belasız altında paralansın :)

abe 3 yetale verirmiyim ben devlete...adamın kanını emerim...valla...benim babam polis bana bişey olmaz...:queen:ben türküm...:p

Ben neden enduro ruhlu bir süpermoto aldım sanıyorsun, toz alerji yapmasın diye tabi. :)

Yiyin için tadını çıkarın mekanın, sen neredeydin Mete senin orada ucuz İkea'da bulunmaz şimdi. Haftaya da yemeğe senin ordayız artık. :mrgreen:

Kütükcan teşekkür ne demek sana gaz vermek, fikir beyan etmek bir zevkti benim için. :cat:

bize inşaat sahasında kumanya yedircen...veya Anadolu yakasında her nerdeyse işte...ama ben sana Boğaza nazır sözümü tutacağım...bu akşam bir arkadaşı Ortaköyde Boğazın en hakim tepesinde (Portakal Yokuşunda) Polis Restoranında ağırladım heç sesi çıkmıyor kekonun...(syrıana)

İster Baltalimanı ister Ortaköy mekanı siz seçin gencler...:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Len konuşturma (yazdırma) şimdi, ağırladın da ne hesap verdin ve/veya hesap kalın olsaydı orada mı ağırlardın. :)

Neyse düşünmen yeter deyip fazla karıştırmayalım boğaza karşı da yenir, içilir haa. Gerçi ben bu deniz sevdasıyla bir karış suya karşı da içerim de. :queen:

Ama motosiklet kullanacaksak içmem. :cat:

Super Moderator
Bir dakika, bir dakika...
Benim evimin dibinden motorlar alınırken benim epey geç haberim oluyor; sesim çıkmıyor...
Bensiz ziyaretler, davetler dönüyor; benim sesim çıkmıyor...
...ama boğaza karşı alem yapılıyor ve ben dahil edilmeyecek gibi görülüyorum, orada durun bir dakika...Bunu affetmem işte...::exclaim:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Daveti yapanı affetme Olcan, yak onu bitir işini. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
na-mümkün öyle bişey...:bounce:ben polis çocuğuyum...bana bişey olmaz...ben türküm...bana hiçbişey olmaz...ben kaza yapmam...ben yanmam...ben düşmem..ben ölmem...:queen:

mt abi kendi kendini irezil ettin daha ne diyek..:rendeer:

sana takıla takıla sana benzemeye basladım yav..:queen:

polis çocuğusun ama mobese kameralarının önünde motoru poşete koyup geçiyon..:queen:

fırat abi tekrar hayırlı olsun..
o motorun nazarı olsun kazasız belasız sürüşler dileğiyle ben ilk vitesli kullandığımda şarampol kapalı yolda(antalyadakiler bilir) fiberglass polis kulubesine girmiştim..:queen: olay anında polis yok tu ben de hemen uzadım..

en büyük kazan böyle olsun abicim..:rendeer:

hayırlı olsun

keşke üzerine biraz daha koyup cbf250 alsaydın
belkı bıraz daha koyup cbf500 alırdın :queen::queen:

Hayırlı olsun arkadaşım.
Bu arada ben de poşet olayını tasvip etmedim söyleyeyim. Biz motorcular olarak böyle yaparsak emniyet şeridinden giden magandalara diyecek lafımız kalmaz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayırlı uğurlu olur inşallah.
Bir süre görünmezsin artık forumda.:)

Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Badem gibi motor almışsın.

Çook güzel.....

HAyırlı uğurlu olsun,tekerin düz bassın,keşke konunun altın kişilerden maşallah demelerini isteseydin nazar deyiyo dostum dikkat et kendine,MAşallah güzel makina doğru seçimm:rendeer:

Len konuşturma (yazdırma) şimdi, ağırladın da ne hesap verdin ve/veya hesap kalın olsaydı orada mı ağırlardın. :)

Neyse düşünmen yeter deyip fazla karıştırmayalım boğaza karşı da yenir, içilir haa. Gerçi ben bu deniz sevdasıyla bir karış suya karşı da içerim de. :queen:

Ama motosiklet kullanacaksak içmem. :cat:

yaşatıcam ben seni...kurtarcam bu hayattan merak etme...:p

Bir dakika, bir dakika...
Benim evimin dibinden motorlar alınırken benim epey geç haberim oluyor; sesim çıkmıyor...
Bensiz ziyaretler, davetler dönüyor; benim sesim çıkmıyor...
...ama boğaza karşı alem yapılıyor ve ben dahil edilmeyecek gibi görülüyorum, orada durun bir dakika...Bunu affetmem işte...::exclaim:

valla poroceyi yapan Fırat ama hiç sendne bahsetmiyor bizlere...sen yokmuşsun gibi daha ne kadar davranabilir ki...:payıpsın senide ararız kuzen...:cat:tabi sen hatırlattıktan onra bi anlamı kalmadı ama...:pale:

Hayırlı olsun arkadaşım.
Bu arada ben de poşet olayını tasvip etmedim söyleyeyim. Biz motorcular olarak böyle yaparsak emniyet şeridinden giden magandalara diyecek lafımız kalmaz.

hoca ben poşedin çevreye verdiği zarardan başka bişey düşünmedim inan...çünkü yapılacak bir şey yok inan..peki o zaman EDS den korkuyorum diyim...emniyet şeridine girmek zorundayız...aracların arasından gemek intihar diyelim...kendi canımdan daha önemli bir şey yok..TC Devleti bile kendi canımdan önemli değil...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hayırlı olsun kütükcüm, merak ettiğin şeyler olursa mete ye sorma. O da bana soruo msn den çünkü :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaç gündür msnde neden şafak saydığı şimdi anlaşıldı :cherry: Eeee ne diyelim hayırlı uğurlu olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar