Ve sonunda... Bir hayırlı olsun alırım: İşte yeni motorum T...

Hani ateş ediyor diyorlar aynen öyle.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı rengi de bir başka güzelmiş.

Hayırlı olsun, güzel seçim.
Motorda egzost işine pek sıcak bakmamakla birlikte, şu aletteki 3 silindirin, akrapoviçli homurdanmasına hastayım.

zamanın da bende 2015 model race blue rengini alıp kullanmıştım. güzel zevkli bir makina. biraz oturuş pozisyonu ve ayakların geride kalması ilk zamanlar da garip gelebilir. ama alışırsınız. güle güle kullanın

Tüm iyi dilekleriniz için sağolun dostlar, çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah :rendeer: :rendeer:

Hayırlı olsun. Bana da nasip olur inşallah. Hastasiyim kendilerinin:)

İnşallah en kısa zamanda sana da almak nasip olur hocam. Gerçekten keyifli alet, tavsiye ederim, çok deli dolu :)

Hayırlı olsun, güzel seçim.
Motorda egzost işine pek sıcak bakmamakla birlikte, şu aletteki 3 silindirin, akrapoviçli homurdanmasına hastayım.

Hocam akrapovic ve zard egzozlularına denk geldim, aletler kükrüyordu gerçekten. Ama egzoz cezaları almış başını gitmiş, o sebeple sanırım stock egzozuna hiç dokunmayacağım. Bu haliyle de sesi bana gayet yeterli ve güzel geliyor.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı rengi de bir başka güzelmiş.

Çok sağol hocam, üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun, iyi ki de kırmızı almışım :p

zamanın da bende 2015 model race blue rengini alıp kullanmıştım. güzel zevkli bir makina. biraz oturuş pozisyonu ve ayakların geride kalması ilk zamanlar da garip gelebilir. ama alışırsınız. güle güle kullanın

Gerçekten ilk otusuşta peglerin yerini yadırgadım, hafif geride ama alışınca çok keyifli geldi. Gaz tepkisi ve ivmelenmesi çok eğlenceli, gazı açınca istemsiz bir gülümseme geliyor yüzüme, motorun en sevdiğim yanı da bu oldu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gagalı mermi mi olur yiaaa hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

Bu nedir ya herkes motosiklet alıyor ben bakıyorum sadece :(

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın ::cheeeeer

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Darısı başıma :)

Bi maşallah diyeyim. Gidip gelip iç çekerek bakıyorum konu önüme çıktıkça. Hayırlı olsun

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Güzel günlerde kullan. Tekerin düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar