Ve sonunda... Bir hayırlı olsun alırım: İşte yeni motorum T...

Dostlar hepinize merhaba.

Bir süredir forumdan uzaktaydım ve pek aktif giremiyordum. Motorumu da alalı aslında 1 ayı geçti ama başlık açmak şimdiye nasipmiş.

Onu mu alsam bunu mu derken kısmet bunaymış; kendisi 2015 model Tracer 900 , nam-ı değer İzli mermi.

Varsa bir hayırlı olsununuzu alırım. :thumleft:

Kendisiyle seviyeli ve saygılı bir ilişki içindeyiz, şimdilik sakin takılıyoruz çünkü kendisi biraz deli dolu. İsmi olan izli merminin hakkını veriyor gerçekten :p

Daha iyilerinin sizlerin olması dileğiyle... :rendeer:

fcRGL.jpg

https://www.hizliresim.com/6h49qne

Tekerimize taş değmesin inşallah :king:

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

oo hastasıyız yeni kasa tracer9 da gözüm var bir sonraki basamak olarak inşallah ona geçicez bizde bakalım acelemiz yok daha mt07me doymadım bende kazasız belasız.bana göre de gaga yakışmıyor evet o tipe gidiyor sırıtmıyor ama nedense sevemiyorum sevemedim

Sağolsun dostlar, herkes gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşur inşallah :cat:

Gaga mevzusu zevk işi. Hiç yakıştırmayan da var çok beğenen de. Ben aldığımda üzerinde vardı, açıkçası bende gagalı beğeniyorum. Pek eğreti durmuyor, güzel bütünleyici bir görüntü veriyor ön tarafa.

Yeni kasası baya baya farklı ilginç birşey olmuş, tasarımı çok değiştirmiş yamaha. Canlı görmek nasip olmadı, bayiye gelince gidip yenisini de bir inceleyeceğim ama yenisinde gözüm yok, eskisi bile çok keyifli :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız "T" harfi görünce Triumph Trident sandım, ilk sipariş veren müşteriler motosikletleri almadı mı daha ? Onlardan da böyle bir başlık görmek isterim ..

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız. Tekerinize taş değmesin. :rendeer:

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler dostlar, tekerinize taş değmesin :rendeer:

Hayırlı olsun, kazasız belasız "T" harfi görünce Triumph Trident sandım, ilk sipariş veren müşteriler motosikletleri almadı mı daha ? Onlardan da böyle bir başlık görmek isterim ..

Hocam triumph trident fotoğraflardan ve videolardan gördüğüm kadarıyla şahane bir motosiklet gibi duruyor. O retro hava veren yuvarlak led farı, 3 silindir klasik triumph bloğu, sportif arka maşa vs bu motor olmuş dedirtiyor. Ben şahsen tasarımını çok beğendim.

Sonuçta piyasaya yeni giren bir motor, acaba satılan az adetteki motordan bizim forumda teslim alıp paylaşım yapan çıkar mı? Alan kişiye bir "hayırlı olsun" demek de bize nasip olur mu? bekleyip hep beraber göreceğiz :)

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
vay çok iyi duruyor. maşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar