2016 modeli 16.700tl o fiyata Yamaha-Honda hatta Kawasaki-Ktm alınabilir iken neden Suzuki?
Servisi yakın mı?
Görüntüsü diğerlerinden farklı mı?
Teknik veri Motor olarak daha mı güçlü? Cc-silindir-hp olarak?
Yalnız yakıt olarak bir efsane yorum okudum baya şaşırdım ""uzun yol atrçımla beraber 175kg +25 kg çanta 600km yol boyunca sabit 105/120 km/saat (6.vites 8000-9000 devir arası) 3,55 lt/100km""
Dediğin gibi 16.70 fiyatına Yamaha R-25 var bana hiç hitap etmiyor, Diğer saydıkların tek silindir ben çift silindir istiyordum, amacım rahat rahat gezmek artçılı artçısız, yakıt konusunda r-25 hariç diğer saydıklarınız daha az yakıyor. Yakıt benim için 4 yada 5 inci kriter.
Güç olarak 250 cc 24 bg,. Peki neden İnazuma F tamamen zevk ve konfor odaklı. Etrafımda 60 RR dan tutta 1000 lik suzuki R6 dolu ama ben hiç SS istemedim (Bu saydığım Motosikletlerin hepsi çok yakın arkadaşım ve akrabam. Bazı arkadaşlara ters gelebilir ancak motosikletin ağır oluşu bile benim için bir artı. Bu motoikletten sonra maddi imkanım elverir ise Versys650 istiyorum. Kısacası al çadırını yol seni nereye götürürse orada kal motoru benim için. Servis için 1 saat motosiklet kullanıyorum, daha yakını var ama ben urlaya gittim ve Süper memnun kaldım bundan sonrada oraya gitmeye devam edeceğim.