Ve İnazuma F imi aldım.

Selam arkadaşlar 10 aydır iş nedeni ile başka bir ildeydim ve 20 gün önce çok şükür geldim. Aile hasretini dindirdikten sonra, sabırsızlıkla beklediğim 2 teker özlemine sıra gelmidi, aslında hedefimde NC 700 X vardı fakat hesapta olmayan harcamalar ve tatile ayrılacak bütçeden sonra kalan meblağ ile inazuma F almaya karar verdim. Motosikleti 1 Temmuz da aldım, ancak yeni fırsat bulup sizler ile paylaşıyorum. Şuan bez yan çanta ve kamp malzemelerimi ayarlıyorum. Topcase konusunda hala kararsızım. Uzun lafın kısası mutluyum huzurluyum.:queen::queen::queen:

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah :) Çanta alınca da foto atın görelim yakışıyor mu.

Hayırlı olsun, güle güle tek teker :).

Bende almayı düşünüyorum geçiş motosikleti olarak.

kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. hayırlı uğurlu olsun.

Hayirli olsun kazasız güzel günlere surmeniz dileği ile

Hayirli ugurlu olsun , gule gule kullanin.

Pișman olmamanız dileğiyle Hayırlı olsun
Tekerinize taş değmesin.

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah :) Çanta alınca da foto atın görelim yakışıyor mu.

kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun. Polis zannediyorlar mı yolda :queen:
Teşekkürler hepinize. Yok polis zannetmiyorlar da neden se herkes 600 lük zannediyor, Anlamadım bende XD

2016 modeli 16.700tl o fiyata Yamaha-Honda hatta Kawasaki-Ktm alınabilir iken neden Suzuki?
Servisi yakın mı?
Görüntüsü diğerlerinden farklı mı?
Teknik veri Motor olarak daha mı güçlü? Cc-silindir-hp olarak?

Yalnız yakıt olarak bir efsane yorum okudum baya şaşırdım ""uzun yol atrçımla beraber 175kg +25 kg çanta 600km yol boyunca sabit 105/120 km/saat (6.vites 8000-9000 devir arası) 3,55 lt/100km""

2016 modeli 16.700tl o fiyata Yamaha-Honda hatta Kawasaki-Ktm alınabilir iken neden Suzuki?
Servisi yakın mı?
Görüntüsü diğerlerinden farklı mı?
Teknik veri Motor olarak daha mı güçlü? Cc-silindir-hp olarak?

Yalnız yakıt olarak bir efsane yorum okudum baya şaşırdım ""uzun yol atrçımla beraber 175kg +25 kg çanta 600km yol boyunca sabit 105/120 km/saat (6.vites 8000-9000 devir arası) 3,55 lt/100km""
Dediğin gibi 16.70 fiyatına Yamaha R-25 var bana hiç hitap etmiyor, Diğer saydıkların tek silindir ben çift silindir istiyordum, amacım rahat rahat gezmek artçılı artçısız, yakıt konusunda r-25 hariç diğer saydıklarınız daha az yakıyor. Yakıt benim için 4 yada 5 inci kriter.
Güç olarak 250 cc 24 bg,. Peki neden İnazuma F tamamen zevk ve konfor odaklı. Etrafımda 60 RR dan tutta 1000 lik suzuki R6 dolu ama ben hiç SS istemedim (Bu saydığım Motosikletlerin hepsi çok yakın arkadaşım ve akrabam. Bazı arkadaşlara ters gelebilir ancak motosikletin ağır oluşu bile benim için bir artı. Bu motoikletten sonra maddi imkanım elverir ise Versys650 istiyorum. Kısacası al çadırını yol seni nereye götürürse orada kal motoru benim için. Servis için 1 saat motosiklet kullanıyorum, daha yakını var ama ben urlaya gittim ve Süper memnun kaldım bundan sonrada oraya gitmeye devam edeceğim.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun seçenek sunanlara aldırış etme motor zevk ve kullanım amacına göre seçilir. Senin amacına görede 250 cc daha iyisi yok.

DKN

çok para :farao: düşük hacimde amaç zevk olamaz ulaşım olur. ybr alır keyfime bakardım

Adam motoru almış severek biniyor hala başka model niye almadın diyorlar ne kadar komik ya :flower:

çok para :farao: düşük hacimde amaç zevk olamaz ulaşım olur. ybr alır keyfime bakardım
Çok para evet ama para olunca koymuyor cigerim, düşük hacim neye göre ? 1200 lük BMW kullanan biri bu zihniyet ile tüm alt cc dekilere YBR aldırsın o zaman:sunny: valla bence ver 1000 lira al bi şarjlı sen de kafan da rahat olsun, benzin felan uğraşmaz keyfine daha güzel bakarsın.Ulaşım için otomobil var onu kullanıyorum :thumleft:

DKN

Çok para evet ama para olunca koymuyor cigerim, düşük hacim neye göre ? 1200 lük BMW kullanan biri bu zihniyet ile tüm alt cc dekilere YBR aldırsın o zaman:sunny: valla bence ver 1000 lira al bi şarjlı sen de kafan da rahat olsun, benzin felan uğraşmaz keyfine daha güzel bakarsın.Ulaşım için otomobil var onu kullanıyorum :thumleft:

yazdığıma istemeye istemeye hak vermişin ama burada amaç bilgi ve tecrübe paylaşımı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar