Ve Bir İlişki Sona Erer

Başlık ve Soru : ''Ve Bir İlişki Sona Erer'' ??

El CEVAP: Sen hiç merak etme '' Daha güzel ve YENİ İLİŞKİ MUTLAKA BAŞLAR''

nasıl istiyorum bitsin su ızdırap okulum bitsin uzaklasayım buralardan acmayayım telefonumu
su an param ve durumum olsa bınerım motora ızmıt bodrum neresı uyarsa bır hafta kafa dınlerım dıyorum ama fınaller bıtıcek kpss yaklasıcak
onu yapmama bıle ızın yok

ıcım daralıyor sureklı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl istiyorum bitsin su ızdırap okulum bitsin uzaklasayım buralardan acmayayım telefonumu
su an param ve durumum olsa bınerım motora ızmıt bodrum neresı uyarsa bır hafta kafa dınlerım dıyorum ama fınaller bıtıcek kpss yaklasıcak
onu yapmama bıle ızın yok

ıcım daralıyor sureklı

Ben de beklerdim ki,
"unuttum be,yeni manita buldum kendime,ufkum değişti,keyfim düzeldi" filan yazarsın,
sen bizim bıraktığımız yerdesin.o kadar günden sonra hala aynı sıkıntıyı yaşıyorsun.
şu ana kadar verdiğim tüm tavsiyeleri unut,yazmadığımı say :(

abi insanız biliyorsun
ha deyince unutulmuyor ki
senin tavsiyelerin altın değerinde
sayfayı acıp acıp okuyorum
su an ıcınde oldugum durum dedıklerını yapabılmem ıcın cok kotu bır durum
finaller kpss okul bıtıcek mı stresı ve bu :S

sabret askerlik biter hayat okuluna adım atarsan o zaman herşey daha farklı daha ciddi olur nasibinde kısmetinde ne varsa o olur benim eşimle evlenmem çok zor oldu hiçkimse beni istemedi o artvinde ben ist da o ist serserisidir olmaz dediler kızı 4.senelik ünv. den aldılar eve hapsettiler telini aldılar vs. ama noldu ucak biletini aldım cep teline bilet no su geldi hop kactı bana 3 senelik savaş bitti evlendik sende eger nasibinse barışırsın devam eder yoksa zorlamaya gelmez bi kac aşk meşk yaşanıyo hayatta ayrılık vs.bunlar herkezin başına geliyo isyan etmemek lazım kızlara fazla deger vermicen ben bunu bilir bunu sölerim dünyada erkekten cok bayan var sıkıntı etme :) bir erkege 3 bayan düşse oh mis :) şaka bi yana kısmetin alın yazın kimse onla olursun akışına bırak, anı yaşa

Kardeş samimiyetle söylüyorum,eğer fırsatın varsa ve Kocaeli'deysen bi görüşelim dertleşelim.İçin rahatlar hem,numaram 554 824 55 83.Mutlaka haber et sanıyorum hafta sonu finallerin yoktur.Yarın ufak bi araba işim var Gebze'ye gidip gelmem gerekiyor.Yarın da sıkıştırabiliriz araya uygunsan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hayata+dair+iç+burkan+detaylar/#26980475

şu yukarıdakini iyi oku.

en kötüsü de ne biliyor musun?

"karım" dediğim insan şu an bir başkasının yatağında.

görmeyeceksin. için kan ağlasa da görmeyeceksin. benim gibi saatlerce ağlayıp kan tükürsen de görmeyeceksin. sen bir hayali yaşadın dostum. kafanda kurduğun ve ya karşı tarafın oynadığı tiyatroda başrol oyuncusuydun. oyunun süresi bitti ve perde kapandı. bunları yapamazsan da kafanda senaryo uydur. ben o kişinin van depreminde öldüğünü düşünüyorum mesela. şizofreniyse şizofreni kardeşim. yaşayamıyorsan son çare bu.

önüne bak, hayatına tutun. motosikletini mi seviyorsun? her gün yıka, sağına soluna işine yarar parçalar tak. okulun mu var? oraya asıl. işin mi var, mesai saatleri dışında da çalışmaya git. git işyerindeki diğer arkadaşlarına yardım et. ben mesela bizim aşçılara yardıma giderdim; gecenin saat 4ünde. uyuyamıyordum; gidip orada hem kahvaltımı yapıp hem kafamı dinliyordum. sonrasında da 25 km uzaktaki üniversiteme motosikletimle gidiyordum.

bu gece ne yapacaksın biliyor musun?

yanına en samimi arkadaşını alacaksın, aklına onunla yaşadığın her anı getirip bağıra çağıra ağlayacaksın. küfredeceksin. acını dibine kadar yaşayacaksın.

yarın sabah kalktığında da sakinleşip işlerine bakacaksın.

ben sadece tavsiye ediyorum kimseye yol göstermek haddim değil.

ben bunları yaşadım, bunları yaptım diyorum. şimdi hayatım gene paldır küldür; mutlu muyum? hayır. gülüyor muyum? hayır. ama hayata devam etmek gerekiyor malesef.

en azından seni sevenler için bunu yap arkadaşım.

kendine iyi bak.

Yapma be kardeşim,yapma...Herkesin bir yaşamışlığı,yaşantısı var.Yazını okurken içim daraldı,nefes alamadım,aklıma bir sürü şey geldi.Belki ben büyük bir vurgun yaşamadım ama,şunları gördükçe hiç kimseye inancım kalmıyor.İnsanlara ısınamıyorum,özellikle dişi varlıklara.Hiç güvenemiyorum,ilişkilerim hep mesafeli başlıyor ve bu mesafeyi bir türlü aşamıyorum.İnanamıyorum annem veya kız kardeşim dışında hiçbir dişinin beni ölesiye seveceğine.İçimin bir yanı hep buruk kalıyor,kendimi adasam biliyorum ki üzüleceğim,adamasam kullanıyormuş gibi hissedip üzülüyorum.Dengeyi yakalayamıyorum.Sanıyorum ki ileride eşime bile güvenemeyeceğim,güvenmeyeceğim..

şu dünyada aşk yok sevgiler (biri hariç) hepsi boş herşey menfeat üzerine karşılıksız sevgi yok...

ama evlat sevgisi

aşkların sevdanın sevginin ... vs en büyüğü.

bilen bilir.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bazi şeyler olmuyorsa, ya gerçekten olmamasi gerektigi için olmuyordur, ya da daha iyisi olacagi için olmuyordur.

Çok değil, kısa zaman sonra bu halini gülerek hatirlayacaksin :)

daha öncesinden Rus kız arkadaşım da oldu Leton da
hepsinde ortak özellikler var
mesela rus yalan soyluyordu sureklı aglıyordu dayanamıyordum
leton otorıte kurmaya calısıyordu kuramadı gercı oyle gectı gıttı
bu hepsınden farklı
cok ıyı guzel ama sureklı hersey ıstedıgı gıbı olsun ıstıyor
olaya tek acıdan bakıyor
bekledıgı cevabı alamayınca trıpler, ses yukseltmeler, tartısmalar baslıyor
bılıyorum cok sevıyor bende sevıyorum ama olmuyor

ınsan dusunuyor neden guzel gıden bır ılıskı sacma bır neden ıltıfat etmedın lafından dolayı bıtsın kı ? neden umdugunu duyamayınca problem yasansın kı ?

ben problemın kendımde olan kısmını bılıyorum
karsımdakı kım olursa olsun agresıf konusunca tepem atıyor
ben hıcbır kız ıcın kavga etmedım gerek duymadım ama onun ıcın ettım
o benı sısenın acılmayan kapagını acmak yerıne deldım dıye suclanırken sınırımden kapıya yumruk attım kolum gırdı dıkıs atıldı
baska zaman kapı kasasına vurdum ıcıne goctu
duvara vurdum motor kullanamadım bır sure elım agrıdı
sureklı kendıme zarar verıyorum kı ben hıc boyle bırı degılım

karsımdakı ufak olayı buyutunce ben tepkı gosterıyorum sonrasında ses yukselttıgım ıcın duvar yumrukladıgım ıcın ben suclu oluyorum anlayamıyorum neden neden

ılk mesajdan sonra bır kere daha denemeye karar verdık ama olmuyor, huylu huyundan vazgecmıyor

kardeşim yanlış anlama ama eğer ki ilişkin ''vay sen bana neden iltifat etmedin'' diye bittiyse sen Allah'ın sevdiği kuluymuşsun derim. Allah daha fazla zulüm çekmene engel olmuş şanslısın.
benimde böyle bi ilişkim vardı hatta daha beter durumlarla karşılaştım ama Yüce Rabbim kurtardı yakamı o zavallıdan...
şimdi pırlanta gibi biriyle birlikteyim.
yani kıssadan hisse her şer de bir hayır vardır bunu sakın unutma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar