Ve bi bayan daha:)

herkese merhaba:) adım Hilal, Ankara'da yaşıyorum, yaşım 21, okul ve iş aynı anda
18 yasındayken scooterım vardı 20 de satmıştım
2 ay önce ilk vitesli motorumu aldım Mondial 250 mct acemilik atma motoru diyelim. Yeniyim yani:)

hoşgeldin bayan nufusumuz artıyor ne kadar güzel :) Kazasız belasız sürüşler dilerim .

Aramıza hoşgeldiniz,kazasız sürüşler dilerim..Bu konu alır başını gider şimdi..:)

hoşgeldiniz motorunuz hayırlı olsun

olm bayan tanışma topiği olmasa hatrımızıda soramıcaz :p cuma akşam bi toplantımı yapsak napsak İzmir mt :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

Aramıza hoşgeldiniz,kazasız sürüşler dilerim..Bu konu alır başını gider şimdi..:)

hahha doğru diyosun valla :D

Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hem okuyup hem de çalışıyor olmanız çok güzel. Herşeyi ailesinden bekleyenler sizi örnek alsınlar. Hayatta başarılı olmanızı ve forumda kalıcı olmanızı dilerim.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
hoş geldiniz, bayanlarda artış olması elbet güzel, zira biz diğer bayanlara motosiklet dediğimizde, cevap olarak aldığımız sözcük genelde "tehlikeli" oluyor. bu kafayı biz yıkamadık siz yıkınız diyorum artık :)
kazasız sürüşler dilerim.

hoş geldiniz, bayanlarda artış olması elbet güzel, zira biz diğer bayanlara motosiklet dediğimizde, cevap olarak aldığımız sözcük genelde "tehlikeli" oluyor. bu kafayı biz yıkamadık siz yıkınız diyorum artık :)
kazasız sürüşler dilerim.

teşekkür ederim bu arada imzaya bayıldım :) meftun meftun meftun...

Hayatımın vazgeçilmezleri rap - motosiklet - fenerbahçe
özellikle Sago sözü görünce bende çok sevindim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar