vay vay vay kımler gelmıs :D

merhab arkadaslar cok yenıyım. henuz motorum yok ama almak ıstıyorum. Chopper favorım. mütis bır site olmus arkadasları tebrık ederım.

yeniler için detaylı bilgi lütfen(economic)

2 ay önce ilk motorumu (keeway superlight 150) aldım tabi bununla bitmediğini
anında öğrendim motor için zamanlama hatası yaptığımı:pale:.forumada yaklaşık zamanda üye oldum.ilk mesajımı yazdım doğrusu eeraktan dan başka cevap yazan olmadı. neyse ben motoru yağhaneler özgül motordan aldım yanında 1ixs 1mj kask verdiler tabii açık şimdi ceremesini çekiyorum soğuk rüzgar sesi şiddeti deli gibi hissettiriyor aynı yer bana airoh marka çeneden açılır kaskı 180 ytl ye veriyor birde wiwi marka buldum o 60 ytl ve amcanın söylediği benim yapabileceğim hızda (100 km) wiwi nin kesinlikle tam koruma sağlayacağı.kaliteli ama ucuz mont vs. yorumlarınızı engin bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

heman yazayım unutmusum kendımı tanıtmayı :D Bankanın bırınce carı ıslemler servısınde calısıyorum. yas 27. uskudarda oturuyorum. işe giderken ve donerken motor kullanmak ıstıyorum. bakalım artık umarım alabılırım bır tane

hoşgeldın kalıcı olman dıleğıyle umarım ıstediğin motorunuda alırsın ama sadece iş içinde kullanma arasıra gezmek için motorun zewkını çıkarmak içinde kullan ozman daha bı hoş oluyo:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
merhab arkadaslar cok yenıyım. henuz motorum yok ama almak ıstıyorum. Chopper favorım. mütis bır site olmus arkadasları tebrık ederım.

Güzel olmuş dimi.... Yapmaya baya uğraştık... Sen de geldin kadro tamam... :cat::cat::queen::queen:

Site gerçekten çok iyi bir gruba hitap etmiyor. 1.000 YTL lik motosiklet sahibinden 25.000 YTL lik motosiklet sahiplerine kadar gördüğüm kadarıyla herkes zevkle takip ediyor.

i dont know

Site gerçekten çok iyi bir gruba hitap etmiyor. 1.000 YTL lik motosiklet sahibinden 25.000 YTL lik motosiklet sahiplerine kadar gördüğüm kadarıyla herkes zevkle takip ediyor.

site gerçekten çok iyi bir gruba hitap etmiyor değil hitap ediyor olacak sanırım yoksa cümle çok anlamsız oluyor. doğrumudur

2 ay önce ilk motorumu (keeway superlight 150) aldım tabi bununla bitmediğini
anında öğrendim motor için zamanlama hatası yaptığımı:pale:.forumada yaklaşık zamanda üye oldum.ilk mesajımı yazdım doğrusu eeraktan dan başka cevap yazan olmadı. neyse ben motoru yağhaneler özgül motordan aldım yanında 1ixs 1mj kask verdiler tabii açık şimdi ceremesini çekiyorum soğuk rüzgar sesi şiddeti deli gibi hissettiriyor aynı yer bana airoh marka çeneden açılır kaskı 180 ytl ye veriyor birde wiwi marka buldum o 60 ytl ve amcanın söylediği benim yapabileceğim hızda (100 km) wiwi nin kesinlikle tam koruma sağlayacağı.kaliteli ama ucuz mont vs. yorumlarınızı engin bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim:)

abi tam bir tiyatro başlık, bu arkadaşımız başkasının tanışma başlığında kendi sorusunu soruyor :mrgreen:
vay vay vay kımler gelmıs :D merhab arkadaslar cok yenıyım. henuz motorum yok ama almak ıstıyorum. Chopper favorım. mütis bır site olmus arkadasları tebrık ederım.

bu arkadaşımızda iyi bi giriş yapmak için jan jan lı bi başlık açmış ama ilgi gösteren yok :p şaka bi yana hoşgeldiniz :rendeer:

Hoşgeldin sertackalecan
site gerçekten çok iyi bir gruba hitap etmiyor değil hitap ediyor olacak sanırım yoksa cümle çok anlamsız oluyor. doğrumudur

Arkadaşın demek istedigi farklı yanlış anlaşılmaya meğilli ama
İyi gruptan kasdı sanırım kaliteli&pahalı motor sürenler sanırım :)

merhabalar.. hayırlı uğurlu olsun.. hepimiz hoşgeldik.. hepimiz hoşbulduk..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar