Vatanoğlu Yaşgünün Kutlu Olsun

Vatanoğlu abi yaşgünün kutlu olsun.
Muğla Mt ile Birlikte daha nice yıllara....aramıza geç katıldın ama tam katıldın.::160:: ::wish::

vatanoğluuuu, tekerine taş, gözüne yaş gelmesin, nice mutlu, güzel yıllar diliyorum. sağlıkla, mutlulukla, sevgiyle, ve hepbirlikte :) ışık ve sevgiyle kal.

Süper Moderatör (BBRR)
o birrrrrrr ilah

o birrrr hyocu. o birrrr kaplıca samuru

vatanoğlu nice mutlu yıllara

Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ömürler :rendeer:

teşekkür ederim arkadaşlar.bu aile içerisinde olmaktan çok mutluyum.sizleri seviyor ve özlüyorum

abi valla telefondan mesaj çekecektim.dedim hadi konuyu açayım sanada sürpriz olsun.ıslatırık artık haftaya:queen: hadi izmirden çabuk dön

Doğum gününüz kutlu olsun nice senelere sağlık ve mutlulukla ulaşmanız dileğiyle.
Şu an sofradayım güzel bir salata ve çipura ile rakımı şerefinize kaldırıyorum,Mutlu seneler.

Doğum gününüz kutlu olsun nice senelere sağlık ve mutlulukla ulaşmanız dileğiyle.
Şu an sofradayım güzel bir salata ve çipura ile rakımı şerefinize kaldırıyorum,Mutlu seneler.

ihtiyar abicim tam ömer abinin damarına bastın:mrgreen: sana afiyet bal şeker olsun.bizim içinde bir tek atarsın:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nice mutlu yıllara.............................

abi nice mutlu yıllara :rendeer:
hep bööle mutlu ve şen kal
herşey dilediğin gibi olsun

1 yıl geçmiş aradan abi yeniden yaş günün kutlu olsun.1 yıl daha gençleştin:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar