vatan sağolsun!

esp

Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Duyduğuma göre ısrar etmiş yanındakiler ilk defa helikopter kiralamış kendisi çok üzüldüm, içim parçalandı :salut:

muhsin yazıcıoğlu sivas şarkışlalı babamın çocukluk ve dava arkadaşı ALLAH rahmet eylesin türkiyeye yararlı olacak sayılı adamlardandı ilçemiz yas içinde.:salut:helikoptere binerken beni öldürmekmi istiyorsunuz demişti:salut:

Allah hepsine rahmet eylesin.düşündürücü bir durum :silent:, muhabir arkadaş hala sağdı, doğru koordinatlarda aransaydı hiç deyilse o kurtulabilirdi, adam canlı canlı donarak öldü :salut: yerine kendinizi bir koyun bakalım
sorumsuz sorumluları götürüp o dağa bağlayacaksın kördüğümle bakalım nasıl birşey bile bile donarak ölmek
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.

Adam gibi bir adamı, örnek bir kişiliği ve dava adamını kaybettik.

Bütün olumsuz şartlar bir araya geldiğine göre, mevlam sevdiği bu kişileri yanına almak istedi.

ALLAH RAHMET EYLESİN

Türkiye 'Alperen'ine ağlıyor
O bir liderdi... Daha bıyıkları terlemeden girdiği davadan saçları ağarmadan ayrılmak zorunda kaldı..

Yolu zordu, engellerle doluydu. Bütün zorluklara göğüs gerecek bir imana ve inanca sahipti.

Seksen öncesinin efsane ülkücüsü, Türk milliyetçiliğinin doğru okunması için doğru yoldan çıkmaması için de bütün bedelleri ödedi.. Gün geldi ellerinde büyüdüğü, büyüttüğü davası için yine dava arkadaşlarıyla vedalaşıp yeni bir yol çizdi kendine. Onun milliyetçiliği sadece kan bağına bağlı değildi. Irkçılık, kafatasçılık lügatinde olmadı. Bu tür milliyetçiliğin Türk'ün örf ve adetlerine uymadığını gördü, gösterdi.. Anladı, anlattı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı olarak siyasetin nasıl yapılacağının örneklerini gösterdi.. Türk halkı belki onun kurduğu partiyi iktidar yapmadı ama onu hep sevdi, takdir etti. Dindardı, milliyetçiydi, vatanını severdi, cesurdu, adam gibi adamdı. Siyasette ilke sahibiydi, dürüsttü, saygındı...

Türk milleti onu sevdi ve hep adıyla hitap etti. O, Muhsin Başkan oldu.. Ne Adnan Menderes, Ne Demirel, ne de Özal... Hepsi soyadlarıyla anılırken o "Muhsin" idi. Anadolu'da herhangi bir evin kapısını açıp karşınıza çıkacak sıradan bir Anadolu delikanlısı gibi, bizdendi, bizdi.. "Muhsin Başkan"dı..

Yıllar önce Mamak Cezaevi'nde yatarken yazdığı şiirdeki gibi veda etti milletine..."Beton çok soğuk, üşüyorum" demişti şiirinde. 2 bin 200 metre yukarda soğuk ve tipi altında yine şiirinde olduğu gibi üşüyerek gitti ulaşmak istediği sonsuzluğun sahibine. Tıpkı şiirinde dediği gibi:

"Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum.

Allah rahmet eylesin "Muhsin Başkan".

başka bir söze gerek yok...böyle bir vatan sevdalısı bu vatana zor gelir....

büyük başkan.allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun...
sen herzaman kalbimizde yaşayacaksın

ALLAH RAHMET EYLESİN

Türk milleti onu sevdi ve hep adıyla hitap etti. O, Muhsin Başkan oldu.. Ne Adnan Menderes, Ne Demirel, ne de Özal... Hepsi soyadlarıyla anılırken o "Muhsin" idi. Anadolu'da herhangi bir evin kapısını açıp karşınıza çıkacak sıradan bir Anadolu delikanlısı gibi, bizdendi, bizdi.. "Muhsin Başkan"dı..
istediği sonsuzluğun sahibine. Tıpkı şiirinde dediği gibi:

ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun

:salut: Haberi duyduğum anda dondum kaldım.Belki onu iktidar seçmedik ama abimizdi reisimizdi başkanımızdı o bizim.Ağlamamak için zor tuttum kendimi...Odama gittim ağladım dua ettim.. Ama kurtulmadı büyük Reis.. buqün ölüm haberini aldım ve yıkıldım allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun Reisim şiirinde dediğin gibi üşüyerek gittin şimdide biz üşüyoruz... Kelimeler boğazıma dizilio ellerim titriyo... Allah rahmet eylesin seni unutmayacağız ''Muhsin başkan'' Reisim...

Üşüyorum...

ALLAH RAHMET EYLESİN

Türkiye 'Alperen'ine ağlıyor
O bir liderdi... Daha bıyıkları terlemeden girdiği davadan saçları ağarmadan ayrılmak zorunda kaldı..

Yolu zordu, engellerle doluydu. Bütün zorluklara göğüs gerecek bir imana ve inanca sahipti.

Seksen öncesinin efsane ülkücüsü, Türk milliyetçiliğinin doğru okunması için doğru yoldan çıkmaması için de bütün bedelleri ödedi.. Gün geldi ellerinde büyüdüğü, büyüttüğü davası için yine dava arkadaşlarıyla vedalaşıp yeni bir yol çizdi kendine. Onun milliyetçiliği sadece kan bağına bağlı değildi. Irkçılık, kafatasçılık lügatinde olmadı. Bu tür milliyetçiliğin Türk'ün örf ve adetlerine uymadığını gördü, gösterdi.. Anladı, anlattı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı olarak siyasetin nasıl yapılacağının örneklerini gösterdi.. Türk halkı belki onun kurduğu partiyi iktidar yapmadı ama onu hep sevdi, takdir etti. Dindardı, milliyetçiydi, vatanını severdi, cesurdu, adam gibi adamdı. Siyasette ilke sahibiydi, dürüsttü, saygındı...

Yıllar önce Mamak Cezaevi'nde yatarken yazdığı şiirdeki gibi veda etti milletine..."Beton çok soğuk, üşüyorum" demişti şiirinde. 2 bin 200 metre yukarda soğuk ve tipi altında yine şiirinde olduğu gibi üşüyerek gitti ulaşmak istediği sonsuzluğun sahibine. Tıpkı şiirinde dediği gibi:

"Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum.

Allah rahmet eylesin "Muhsin Başkan".

başka söze gerek yok , 2. atatürk bildiğimiz muhsin başkan , koca reis ruhun şad olsun

O Helikopterde Sonsuzluğa Yol Alan Altı Vatan Evladına Allah Rahmet Eylesin Türkiye Ye Ve Ailelelerinin Başı Sağ Olsun

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Allah hayatını kaybedenlere rahmet ve geride kalanlarına sabır ihsan eylesin.. Ancak bir kaza mahalline 47-48 saat sonra ulaşmayı başaranlara!! da birilerinin ciddi bir biçimde hesap sorması gerektiğini düşünüyorum, büyük devlet dediğimiz devletimizin bu kadar aciz kalması fazlasıyla üzüyor beni, umarım bu olayın da üstü gündem değiştirilerek kapatılmaz ve devlet çapındaki bu skandalın sorumlularına da bir hesap soran çıkar..

Son aldığım duyumlara göre henüz Muhsin beyin cesedi bulunamamış ve çevredeki mağaralarda aramalara devam ediliyormuş

Not: Sabah saatlerinde bbpnin resmi sitesinde Umutluyuz Dualarımız seninle vardı, bir saat önce tekrar girdiğimde başsağlığı vardı, şimdi tekrar umutluyuz yazısı da konulmuş bilmiyorum giren arkadaş oldu mu?

Son düzenleme:
Son aldığım duyumlara göre henüz Muhsin beyin cesedi bulunamamış ve çevredeki mağaralarda aramalara devam ediliyormuş

Not: Sabah saatlerinde bbpnin resmi sitesinde Umutluyuz Dualarımız seninle vardı, bir saat önce tekrar girdiğimde başsağlığı vardı, şimdi tekrar umutluyuz yazısı da konulmuş bilmiyorum giren arkadaş oldu mu?

aynı şeyleri bende gördüm , inşallah yaşıyordur temennimiz o
milliyetçi türkiye ye muhsin yazıcıoğlu gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar