vatan sağolsun!

Helikopterde ikaz cihazı var yok var yok, helikopter bulundu bulunmadı bulundu, muhsin bey öldü ölmedi öldü, bu son iki gün Türkiyenin çok büyük ayıbıdır, muhabirin sesini duydukça tüylerim diken diken oluyor, bacağım kırıldı acıyor diyor ah zavallım ne bilsin 2günde gelecekler, çok yazık gerçekten, hiç olmazsa bu kadar üzücü olay içinde bir sevinç kaynağı olur yaşaması

Helikopterde ikaz cihazı var yok var yok, helikopter bulundu bulunmadı bulundu, muhsin bey öldü ölmedi öldü, bu son iki gün Türkiyenin çok büyük ayıbıdır, muhabirin sesini duydukça tüylerim diken diken oluyor, bacağım kırıldı acıyor diyor ah zavallım ne bilsin 2günde gelecekler, çok yazık gerçekten, hiç olmazsa bu kadar üzücü olay içinde bir sevinç kaynağı olur yaşaması

tamamen pilotaj hatası sabıka helikopteri kaldır uçuş yasağı olan yere sok sonra düşür neymiş sabancı ailesi kullanmış o helikopteri ayrıca , öyle helikopterı sabancılar kullanacak he gülerim buna

allah rahmet eylesin bütün alperen ocağı cemaatine başsağlığı dilerim
ülkü ocakları&alperen ocakları ;);)

Allah rahmet eylesin. Muhsin Yazıcıoğlu çok temiz ve dürüst bir siyasetçiydi. zaten kaç tane var ki. :salut:

Allah rahmet eylesin ..
Mekanını cennet eylesin ..
Artık dua etmekten başka bi şey gelmiyor elimizden ..
Hadi bi fatiha daha gönderelim Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları ruhuna ..

Bu ölümü de kaza diye yutturdular bize afiyet olsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin...

allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin

facebook'da rahmetli muhsin yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili grup kurmuşlar şerefsizler ağzı alınmayacak küfürler hakaretler ediyolar allah böyle kişileri kahretsin

(kendi çıkarlarını vatan millet meselelerinin yanında bir an düşünmeyi bile hainlik acizlik sayan temiz bir şahsiyet) Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet makamı yüksek olsun ruhları şaad olsun hepsinin:salut:

Vatanına bu kadar bağlı bir insanın aramızdan erken ayrılmasına çok üzülüyorum...
Ailesine ve yakınlarına başsalığı diliyorum...

Arkadaşlar Sayın Başkanın Naaşı Bulunan Cenazeler Arasında Yok!!! Ve Enkaz Alanındaki çalışmada Da Bulunamadı şu Anda Akut Ekipleri Mağaraları Arıyor. Gelişmelerde Kesinleşmeden Hiçbir Haber Yayınlanmayacak!!!

Bu Haberi Kriz Masasında Bulunan Kahramanmaraş Alperen Ocakları Başkanından Aldıgımız Kesin Bilgilere Göre Veriyorum

şu anda sadece duaya ihtiyac var arkadaslar lütfen DUA

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin bütün ölenlere.
Sayın Muhsin YAZICIOĞLU kişilik sahibi bir insandı,yardım sever biridir. Belki haberiniz yok ama beyninde Tümör bulunan bir çocuğun bile hastane masraflarını karşılıyordu şuan.

İsmail GÜNEŞ (İHA Sivas Haber Muhabiri) iyi bir insan, işini iyi yapan ve işine bağlı olan bir kişiydi. Kendisi Arkadaşımın eniştesidir.

Sivasta büyük bir hüzün var. Sağdece partililer üzülmedi. Hemşehri olduğumuz için bir Sivas üzüldük. Büyük bir burukluk var. Ailelerde özellikle çok kötü durumdalar.

Hepsinin Allah günahlarını affetsin. Mekanları cennet olur inşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Sayın Başkanın Naaşı Bulunan Cenazeler Arasında Yok!!! Ve Enkaz Alanındaki çalışmada Da Bulunamadı şu Anda Akut Ekipleri Mağaraları Arıyor. Gelişmelerde Kesinleşmeden Hiçbir Haber Yayınlanmayacak!!!

Bu Haberi Kriz Masasında Bulunan Kahramanmaraş Alperen Ocakları Başkanından Aldıgımız Kesin Bilgilere Göre Veriyorum

şu anda sadece duaya ihtiyac var arkadaslar lütfen DUA

abi inşallah , sabaha kadar dua edeyim yeter ki reis i allah bize bağışlasın . Anlamıyorum hani filmlerde olur ya bir yere savrulur yada yolda yaralı baygın bulunur köylüler tedavı eder ıyılestırır fln

Gaziantep İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin türk ve islam aleminin başi sağolsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar