Varsa bir Hondan asla çekmezsin (çekemiyeceksin)ondan.

Senelerdir böyle sayıp sövüp alıyoruz gene.sonu yok.kızmayı sövmeyi bıraktım artık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Keşke Nisan ayında şu an kullanmakta olduğum motoru alacağıma az daha koyup Activa S alsaydım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suzukinin indirimi daha bi adam akıllıydı.bu indirimi zaten bayiler yapardı yalan dolan indirim olmuş yine.yamaha dan son vuruşu bekliyoruz bakalım verin 30a mt07 kapısında yatalım sabahlıyalım

altın alma honda al diye boşuna demiyorum...
iyiki varsın honda africa twin dct

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haziran ayında 2018 Crostourer DCT yi Gungor motor 68.500 TL ye bırakıyodu :(

Ahhh ahhh babayi alırım artık :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
fuar fiyatlarını bilseniz aklınız oynar inanın

doğrudur lakin Haziran ayında kurlar zirve yapmasa da yukselmişti bayaa,ona ragmen artık kimse Crosstourer ın yuzune bakmadığından mı nedir deli sacması bir fiyata veriyolardı.

2018 AT DCT ile arasında 10 bin Tl fark falan vardı

doğrudur lakin Haziran ayında kurlar zirve yapmasa da yukselmişti bayaa,ona ragmen artık kimse Crosstourer ın yuzune bakmadığından mı nedir deli sacması bir fiyata veriyolardı.

2018 AT DCT ile arasında 10 bin Tl fark falan vardı
ben iyiki mart ta aldım diyorum kendime

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bendeki hesap başka; ben 2016 motorumu Mart'ta 24.000'e almayıp dolara yatırsam geçen ay o doları bozup 2018 sıfırını alıyordum. (Ha yazın motorsuz kalmaya değer miydi, yok değmezdi çünkü dolar bozup almadım motorumu. Ama dolar bozup alaydım dolar da beni iyi bozmuştu...)

1 ) Kredi çekme devri bitti hem oranlar çok yüksek ,hemde artık eskisi gibi herkese vermiyorlar kredi
2) kimse elindeki sıcacık parayı gidip bir motora kolay kolay bence gömmez..

eskiden taksitli kira öder gibi alıyordu millet gözüne gelmiyordu maaşındna falan ödüyordu bir şekil, sıcak parasıda bir köşede duruyordu.. şimdi kimse gidipde bana göre sıcak parasını tiko bir motora yatırmaz..

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
1 ) Kredi çekme devri bitti hem oranlar çok yüksek ,hemde artık eskisi gibi herkese vermiyorlar kredi
2) kimse elindeki sıcacık parayı gidip bir motora kolay kolay bence gömmez..

eskiden taksitli kira öder gibi alıyordu millet gözüne gelmiyordu maaşındna falan ödüyordu bir şekil, sıcak parasıda bir köşede duruyordu.. şimdi kimse gidipde bana göre sıcak parasını tiko bir motora yatırmaz..

20 bin nakitim var gerçekten kıyamıyorum.

Hem üzülüyorum hemde bir yandan aklıma geliyor ucundan dönmüşüm iyiki almışım diye.

Balıkesir honda geçenlerde 1000rr sp yi 99 bine satmış. Çok satılmayan modellerde pazarlık yaparsanız sağlam indirim alabilirsiniz.

Bundan 20 sene önce daha çocukken Goldwing'i yollarda görünce babamın maaşıyla hesap yapıp, büyüyünce bunu alıcam, 9 milyar para değil diyordum. Şimdi ev parası, teşekkürler Türkiye.

Nerden nereye,aşırı dram içerir sene 2006
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar