"varmısın-yokmusun" daki yarışmacı,motor için yarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puhhaaha hah anlamsız konuştuğumu hiç sanmıyorum senin görüşün o benim ki bu....
nie sadece turkiyede cogu cesarete aptallik yetenege ise serserilik denir . degistirin artik bu mantigi :wiinkk:
haram parayla alsın..
sanki içinde gram alın teri bulunuyor. 220 km hızla patlasında bende on u göriim
o nasil bedduadir dostum .keske yazmasaydin . nolmus yani kiz risk yapip paraya kazandiysa . kiskanclik iyi bisey degil !!! ve ayrica unutma , beddua elbet birgun edene geri donermis ::angry2::
YİYOSA BENİM GİBİ ÇALIŞSINDA GECE GÜNDÜZ HELALİNDEN ALSIN
sana bu yarismaya cikma firsati verseler nabarsin , baliklama atlarsin dimi ?o zaman fazla uzatmaya gerek yok lafi !!

elbette işim olmaz zaten olsaydı orada olurdum bence ben değil sen balıklama atlarsın hamdinin oltasına takılanlardan biride sen olurdun artık :p

haram parayla alsın..
sanki içinde gram alın teri bulunuyor. 220 km hızla patlasında bende on u göriim

YİYOSA BENİM GİBİ ÇALIŞSINDA GECE GÜNDÜZ HELALİNDEN ALSIN

bence kıskançlığın danizkası. yuh diyorum başka birşey demiyorum:farao::farao:
mesleğin ne bilmem ama hanımefendinin mesleği polis memuru. en şerefli en namuslu mesleklerden biridir. senin benim güvenliğimiz için "gece gündüz" çalışılan bir meslektir.
sana o parayı verseler sen almayıcan mı? alın teri değilmi o para? hırsızlık mı yaptı?fuhuş mu yaptı??
bu parayı almasının neresi haram , neresi günah??
burada günah olan senin ettiğin beddualardır.:farao::farao:
çüşş diyorum çüşşş!!!

"allah korusun" ,, 220 ile sen veya senin bir yakının duvara toslasa nasıl olur acaba? :farao::farao: aynı lafları edermisin? aynı şeyleri düşünürmüsün?

Son düzenleme:
Dikkatini çekerim Bence Haddini Aşar Bi Konuşma Yaptın Forumu Ii Okuduysan O Bedduayı Başlatanı Görürsün Madem Polisse Polisliinden Kazanarak Alsın Onunki Beleşciliğe Giriyor Tamammı Bizim Ağzımızdan Kötü Kelimelermi çıktı Konuştuğun Sözlere Dikkat Etmelisin Bence Lafı Başka Yerlere Kaydırma önce Yazılanları Iyi Bi Oku Bence Ayrıcada Sana çüşşşş

Bir Bayanla Nasıl Konuşulur Hala öğrenememişsiin Yazık Sana

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar biri cıkmış televizyona para kazanmış helal yada haram bizi ilgilendirmez.
Şimdi aldıgı paranın sefasını sürüyor bizde onun kazandıgı paranın tartışmasını yapıyoruz.:p hiç gerek yok.
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Birbirimizi kırmayalım...

DOĞRU SÖYLÜYOSUN AMA HALA BİR BAYANLA NASIL KONUŞULACAĞINI BİLMEYENLER VAR::yanliss:

haram parayla alsın..

genç kaptan ; yukarıdaki yazılarım sana!! duygu0006 ile ortak mesaj yazdım düşünceleriniz aynı çünki. beddua kısmına alınma duygu ama mantık aynı . bende olmazsa kimsede olmasın. ben hariç herkez beter olsun!!
bu mantık, bu düşünce ile ileride hiç bir yere varılamaz.

duygu006; yazılanları okuyunca karşımdakinin bir bayan oldugundan şüphe ettim.:farao::farao: hemcinsine edilmeyecek laflar bunlar.
insanlık namına desteklemek gerekirken girilen polemiğe bakın.
yazık

Son düzenleme:
konu uzamasın daha fazla. aldıgı parayı gonlunce harcasın allah yolunu acık etsın kazasız belasız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar