o kadar fotoğrafta sadece 4 tane kask gördüm. dönüşümlü kullanıyoruz demekki. ne kadar paylaşımcı insanlarız.
mont, dizlik vs de yok. bir o kadarda cesur insanlarız.
o kadar fotoğrafta sadece 4 tane kask gördüm. dönüşümlü kullanıyoruz demekki. ne kadar paylaşımcı insanlarız.
mont, dizlik vs de yok. bir o kadarda cesur insanlarız.
sondan bi önceki fotoda seldenmi geçtiniz yoksa nehir falanmı taşmıstı birde orda sizin işiniz ne![]()
sosyal mesajda gecikmedi:cherry:
anasayfada bir başlık var. kasksız bir vatandaşın öldüğü (yada yaralandığı) kaza. ben sosyal mesaj versem ne yazar, benim 10 saniyede, düşünmeden yazdığım bir cümleden anlam çıkarabilecek bir vatandaş kask takmayıda akıl eder heral.
anasayfada bir başlık var. kasksız bir vatandaşın öldüğü (yada yaralandığı) kaza. ben sosyal mesaj versem ne yazar, benim 10 saniyede, düşünmeden yazdığım bir cümleden anlam çıkarabilecek bir vatandaş kask takmayıda akıl eder heral.
vayy gençlere bak helal size güzel gezi olmuş:mrgreen:
bir yere kdr doğru sölüyosun. ama yazdıklarına dikkat edersen sevinirim.zamanında ben de çok yazdım ''nerde la kasklar diye''.
hergün görüyoruz kaskı olmadan kaza yapanları.
geçenler de bi bayan arkadaşım arabaya bindi.alışkanlıktır bende arabaya biner binmez takarım emniyet kemerini.nese bastım giddiyorum.yahu bana neden söylemedin emniyet kemerini tak diye dedi.bende aklın yok mu takacaksan tak dedim.
yani bana ne burda adam kaskını takmış takmamış.aklı eriyordur heralde onun ne manaya geldiğini.ben artık onlarla sadece kafa buluyorum.
tohumunada para vermedim.
hem altlarında ki cix motorlarda yüzlerini kim görecek.adam karizmasıyla oynamayalım yahu.