Vallahi ben demedim,itirafçı dedi

okyanuslarderindir, Kadın, 37, İstanbul
Kadın ruhu

Direksiyon eğitimi sırasında kadın şoför adayına arabanın ön panelindeki işaretleri anlatıyorum. Benzin deposu işaretine geldi sıra: "Benzin ışığı yanınca hemen benzininiz bitmez; 30-40 km daha gidebilirsiniz. Ama deponun dibine indirmemeye çalışın çünkü deponun dibinde pislik varsa arabanın teklemesine sebep olabilir.'' dedim. Kadından gelen soru: ''Peki deponun dibini nasıl temizleyebilirim?''

http://www.itiraf.com/484370/Kadin_ruhu/

şimdi bişey diycem feminizm doruklara ulaşıcak:p bi bayandan başkası sormazdı zaten bu soruyu:queen:

bununla temizleyebilir
yuzeytemizleyicilavantadb3.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İHTİYAR itiraf.comcumusun sende yaf :p

Ne anlarsınız siz kadın ruhundan.. Ruhsuz herüfler noolcak :p

Bu itiraf daha iyi hem.. Hemcinsiniz yazmış ne de olsa :queen:

Acil

Yeğenim 2008 ajandası aldırdı, günlük tutacakmış. Dün akşam bizde unutmuş. Biliyorum, çoook ayıp ama sadece kişilik bilgilerine baktım. Acil aranacaklar bölümüne "112, annemi aramayın, panik hastası. B..... halamı ararsanız bir sürü soru sorar. H..... halam gelene kadar çok geç kalabiliriz. S.... halam arabayla gelir, onu arayın. Bulamazsanız, babannemi arayın, babamı işyerinde evhamlandırmayın!" yazmış. Acil bir durum olursa ve bu sırada defteri de yanında olursa diye "Kafanız karışabilir, siz en iyisi 112'yi arayın." diye eklese miydim ki?

Bu nası bişiymiş yaaa :silent:(harbi dumur):sunny:

http://www.itiraf.com/482124/Evlere_senlik_tanga/
Yorumu iyiymiş :)
ruger , Erkek , 47 , İstanbul - 19.01.2008 00:34
Hayır,yorum yapmayayım diyorum lakin gözüme devamlı takılan "arkası kristal taşlarla bezenmiş tanga"yazısı.Nasıl bişeydir,taşlar ne işe yarar,devamlı giyilebilirmi yoksa özel günler içinmidir,oturmaya mani bir hali varmı.? 10 Dünya kupası gördüm böyle bişey görmedim.Bilmemek ayıp değil ki.

Son düzenleme:
Pınarr;925062 Bu nası bişiymiş yaaa :silent:(harbi dumur):sunny: [url' Alıntı:
http://www.itiraf.com/482124/Evlere_senlik_tanga/[/url]
Yorumu iyiymiş :)
ruger , Erkek , 47 , İstanbul - 19.01.2008 00:34
Hayır,yorum yapmayayım diyorum lakin gözüme devamlı takılan "arkası kristal taşlarla bezenmiş tanga"yazısı.Nasıl bişeydir,taşlar ne işe yarar,devamlı giyilebilirmi yoksa özel günler içinmidir,oturmaya mani bir hali varmı.? 10 Dünya kupası gördüm böyle bişey görmedim.Bilmemek ayıp değil ki.

vah vah ne acıklı bi durum kristal taşlar zarar mı görmüş:mrgreen: bende bu siteye takılayım artık:p ali-g nin filmi aklıma geldi bunu okuyunca:mrgreen: pınar abla bu itirafı çok aradın mı:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
otoparkta, Erkek , 36 , Ankara

Vibratör
Bir alkış da kendini tanıtırken "Ve ben bendeniz moderatörünüz, traktörünüz, vibratörünüz, her şeyiniz" diyen Hadi Maça programının sunucusu Ümit Aktan'a gelsin. O bizim her şeyimiz.

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar