valla bu son bunuda bilin ama bu zorrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın, arkadaşlar melisi gören varmı??:silent:

bilmece çözmek için site değiştiren melis bir daha geri dönmemiştir.melis hayatından endişe ediyoruz.lütfen bizi ara.:p

not yerini bilenler veya görenler mükafatlandırılacaklardır. :cat:

bilmece bildirmece topiği sakinleri

günaydın, arkadaşlar melisi gören varmı??:silent:

bilmece çözmek için site değiştiren melis bir daha geri dönmemiştir.melis hayatından endişe ediyoruz.lütfen bizi ara.:p

not yerini bilenler veya görenler mükafatlandırılacaklardır. :cat:

bilmece bildirmece topiği sakinleri

valla aynı şeyi ben senin için söylicektim :)
bu arada hakkaten topiğimizi canlandıralım artık,, yeni bilmeceler istiyoruz, epeydir kimse soru sormuyor...

evet arkadaşlar işte melis te geldi topiğimizi canlı tutmak için sorulara devam edelim. ha ben bu arada sağlık sorunlarım nedeni ile aranıza pek sık katılamadım. şimdi hep beraberiz . iyi eğlenceler. reha

Benim öküz sorusundaki karşı sorularım hala cevaplanmadı.
Hazır yeri gelmişken bir şey ekleyeyim. Konuşma Türkçesi'nde yumuşak sessizlerin sertleşmesine uğrasa dahi "de" bağlacı yazılırken hiçbir zaman sertleşmeye uğramaz, yani hiçbir zaman "te" olmazmış :).

Moderatör (forrap)
Gelince şu öküz sorusunu da cevaplasın soran arkadaş.Böyle bir soru üzerinde 2 gün düşününce topic ölüyor.Soru sorulalı bir gün oldu,bilinemediğine göre cevaplansın bence...

Gelince şu öküz sorusunu da cevaplasın soran arkadaş.Böyle bir soru üzerinde 2 gün düşününce topic ölüyor.Soru sorulalı bir gün oldu,bilinemediğine göre cevaplansın bence...

bencede cevaplasın. ben pes ettim. yani cevabı bulamadığımdan pes diyorum:p

Ben daha düşüneceğim. Önce öküz sorusuyla ilgili sorduğum sorular açıklansın, sonra çözeriz.

Moderatör (forrap)
Water,sen arkadaşa o soruları dün sordun ama arkadaş daha senin sorduğun soruları bile cevaplamadı.Senin sorduğun soruların cevaplarını söylese ve sen doğru cevabı bulsan bile cevabın doğru olup olmadığını söylemesi için arkadaşı bir gün daha beklersek inan bana bu topic ölür ve ben de artık bişey yazmam.Tamam soru sorulur da,bir sorunun 1 gün cevabı gelmiyorsa,cevaplanması 2 günü buluyor,soruyla ilgili sorulan sorular cevapsız kalıyorsa çok da anlamı yok o sorunun.Topic ölüyor arkadaşlar,başlığa bir soru yazıp daha sonra uğrayamıyorsanız sormayın soru felan...

Moderatör (forrap)
Sana kim kızdı ya:queen: Nerden çıkardın,ben sana bişey demedim ki:pYanlış anlaşılma oldu sanırım:)

forrap ve watercolours.bu saatte topiği canlı tuttuğunuz için sizlere teşekkür ederim.

Moderatör (forrap)
Ne demek:)Tabi ki canlı tutacağız,bu topic hepimizin,onu koruyalım,sevelim,yerlere pardon topice tükürmeyelim,çöp atmayalım:)

şimdi benim size bir sorum olacak...2 ton 2 ton daha kaç yapar...

dip not...cevabı duyunca benden nefret edeceksiniz...:)

baba zaten ali ve aliye ölüyü buluolar peki onlar nasıl öldü diye sorumu olurrr...yemezlerrrr:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar